Foxpost csomagpontra szállítás

Jelenleg a vírus helyzett miatt a Foxpost csomagpontra történő szállítást megszüntettük!

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet.

Hogyan működik?

A kiválasztott FOXPOST csomagautomatába rendelt csomagokat összekészítjük, majd aznap vagy másnap átadjuk a FOXPOST munkatársának. Ők az átvételt követő 1-2 munkanapon belül elszállítják a csomagodat a kiválasztott bevásárlóközpontban lévő csomagautomatához. Amint a csomag megérkezett, a FOXPOST-tól SMS-ben és e-mailben is érkezik egy értesítés és egy titkos nyitókód. Az automatánál ezt a kódod használva nyílik is az ajtó, mögötte pedig vár a megrendelt csomag.

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!

Várható szállítási idő:

A rendelésedet követő 1-2 munkanapon belül mi átadjuk a csomagot, a FOXPOST pedig szintén 1-2 munkanapon belül kiszállítja azt a kiválasztott automatába. Tehát a rendeléstől számított 2-4 munkanapon belül lesznek átvehetőek a megrendelt termékek, amelyeket további 3 napig őriznek meg az automatában. Ha valamiért mégsem tudsz elmenni az adott időszakban a csomagodért, kérjük hívd fel a FOXPOST ügyfélszolgálatát, ők segítenek abban, hogy a csomagodat még átvehesd.

A csomagautomaták a bevásárlóközpontok nyitvatartási idejében bármikor használhatóak. A kiválasztott csomagautomata helyszínének nyitvatartási idejét a megrendeléskor kapott emailben elküldjük, de a FOXPOST oldalán is lehet tájékozódni ezzel kapcsolatban.

Fizetési feltételek: 

Előre utalással, utánvétes fizetéssel egyes esetekben is rendelhetőek a FOXPOST-os csomagok. Viszont fontos tudni, hogy utánvétes fizetés esetén az automatáknál csak bankkártyás fizetési mód elérhető, az alábbi kártyák elfogadásával: VISA, MASTERCARD, MAESTRO

Csomagkövetés: 

Egyszerűen nyomon követheted a csomagod útját: 
Kattints a FOXPOST oldalán a csomagkövetés menüpontra és a kapott csomagszám megadásával nézd meg merre jár a csomagod.
http://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Oldalunkon keresztül is megnézheted a csomagod aktuális státuszát, ha a fiókodba belépve az eddigi rendeléseim menüben az adott megrendelés részletek gombjára kattintasz.
A rendeléskor kapott visszaigazoló levelünkben találsz egy linket is, ami automatikusan erre az oldalra irányít így még könnyebben elérheted és ellenőrizheted a csomagod útját.

A csomagküldés egységes díja Foxpost automatába: 990 Ft, a megadott csomagok esetén! Amennyiben a csomag nem fér el a tárolóban futárszolgálattal van lehetőség csomagküldésre.

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Vásároljon 20000 Ft feletti értékben és csomagját ingyen szállítjuk!
Köszönöm az értesítést!
* Figyelem: Akciónk visszavonásig érvényes, a 20000 Ft összeget meghaladó rendelésekre.. A 10kg-ot meghaladó és bútorárú rendelés esetén egyedi szállítási díjak érvényesek, az ingyenes akció nem érvényesíthető.
close-link
Ingyenes szállítás
0
X