Fa bébijáték

Mind a(z) 25 találat megjelenítve

Előnézet
24 190Ft

Egy remek fából készült ügyességi játék az egészen kicsiknek.

A kicsi madár figyeli, hogy végiggurulnak-e leesés nélkül az almák a pályán. Kézügyesség és motorikus készséget fejlesztő játék. A kisgyermekek csillogó szemekkel kísérik a golyó útját, hallják a koppanó hangokat és érzékszerveik fejlődnek a játék közben.

A játék  mérete: 19,5 x 23,5 x 33 cm

Ajánlott életkor: 18 hónapos kortól – 3 éves korig

Előnézet
12 990Ft

Fogaskerék működése játékban a Djecotól.

Ez a játék különleges lehetőséget ad arra, hogy a gyermekek megtapasztalják hogyan lendül mozgásba minden, ha egy fogaskerék is forogni kezd. A bagoly, a béka és a maci mindjárt közös táncot jár, amint a gyermek azt akarja!

Tartalma:

 • 1 db alaplap 
 • 8db műanyag fogaskerék
 • 5db  figura (állatok és fák)

Ajánlott életkor: 18 hónapos kortól – 4 éves korig

Előnézet
8 260Ft

Három darabból álló fa puzzle, ami három szinten kirakós a Djecotól.

A figuradarabok fokozatos kirakásával a 3 szintes puzzle egy istállót formál a benne lakó állatokkal együtt. Minden kirakószinten van egy több darabból álló kép, amit össze kell rakni. Ahogyan a gyermek elhelyezi a darabokat a különböző színű alapképeken, úgy fedezi fel az állatok életét az istállóban. Nem csak összerakni érdekes, hanem szétszedni, visszaszedni is. Oda-vissza működő képkirakó játék, igazán egyedi a maga nemében.

Tartalma:

 • 12 részes fa puzzle, 3 szinten
Előnézet
8 690Ft

Formaegyeztető  játék meseszép állatfigurákkal a Djecoval.

A formaegyeztető  játék meseszép állatfigurái önmagukban is felhasználhatók más játékokhoz, alkalmasak önálló bábként mesék illusztrálására is. A formaillesztőben, a kirakótáblán lévő állatfigurák neveit történetbe, mesébe foglalva a gyermek láthatja a történet szereplőit, érzékelheti annak folyamat jellegét. Ez a játék fejleszti a formafelismerést, figyelmet és a kézügyességet, és a sorrendiség felismerését. Ez a játék előkészíti a gyermek számára a geometriai formák későbbi felismerését

Előnézet
8 690Ft

Formaegyeztető  játék meseszép állatfigurákkal a Djecotól.

A formaegyeztető  játék meseszép állatfigurái önmagukban is felhasználhatók más játékokhoz, alkalmasak önálló bábként mesék illusztrálására is. A formaillesztőben, a kirakótáblán lévő állatfigurák neveit történetbe, mesébe foglalva a gyermek láthatja a történet szereplőit, érzékelheti annak folyamat jellegét. Ez a játék fejleszti a formafelismerést, figyelmet és a kézügyességet, és a sorrendiség felismerését. 

Ez a játék előkészíti a gyermek számára a geometriai formák későbbi felismerését.

Ajánlott életkor: 12 hónapos kortól – 2 éves korig

Előnézet
5 820Ft

Trudi az elefánt elbírja a társait. Formaberakó és rakosgató játék a Djecotól.

Az elefánt hátára rakhatóak a nagyságukban fokozatosan kisebbedő állatfigurák, a mackóra a pingvin, pingvinre a béka, és végül a kismajom. Virágos formberakó alaplap várja vissza formaegyeztetésre  a kis állatfigurákat. Ez a formaberakó nem csak az álatfigurák formájának különbözőségére épít, hanem a relációk korai érzékelésére is. A kisebb-nagyobb fogalma ezzel játék közben tapintással megtapasztalható. A legkorábbi fejlesztés 2/1-ben eszköze ez a színeiben, grafikájában szelíd és kedves formaillesztő.

Méretei: 21 x 21 x 2 cm

Előnézet
12 490Ft

Kedves dallamú, szép, húzható tyúkocska a Djecotól.

A csodásan festett húzható kedves kis állatfigura segíti a járni tanulást. Nagy gondossággal úgy tervezték, hogy a kisgyermek a mozgó részeket se tudja leszerelni, tehát teljesen biztonságos. A kerekek gumiborítást kaptak, így nem zajosak és nem sérti fel a parkettát. Ez egy kis tolható, húzható pici tyúkocska, ami édes dallamot játszik, amikor előre vagy hátra gurul. A játék mechanikus zenedobozt tartalmaz (elektronika nélkül).  "Ah, mondd meg anyuci" (Ah vous dirais-je maman) a dallamra.

Mérete: 12 x 11 x 9 cm

Előnézet
8 260Ft

A Házikófa a Djecotól az első egyszerű tangram, ami kedvet hoz majd a bonyolultabbakhoz is!

Különlegesen kialakított képkirakó a Házikófa, mivel az ősi tangram játék alapelve szerint van a fa formája felbontva elemekre. A Házikó fa elemi-tangram, ami a legkisebbeknek azt mutatja meg, hogy a különböző formák hogyan adnak ki egy egészet, hogyan változik az egész a formák felcserélésével. A 3 réteg a bagoly, a madár és a mókus történetét meséli el, mind több megfigyelni, felfedezni való részletességgel. Ez a játék segíti a folmaferismerést,érzékelteti a formák irányának, nagyságának szerepét a részek és az egész kapcsolatában. Gondolkodást, logikát, vizualitást fejlesztő játék. A tangram a legrégebbi fejtörő játékok egyike, ami több évezred óta jó szórakozást nyújt a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. A Házikófa az első egyszerű tangram, ami megalapozza a hasonló játékok kedvelését.

Méretei: 25 x 25 x 1,6 cm

Előnézet
6 490Ft

Képkirakó és memória játék, kettő az egyben a Djecotól.
Hol bújkál a cica? És vajon a megtalálod a kicsi zöld békát? Induljon a nagyszerű szórakozás!
Ajánlott életkor: 2 – 4 éves korig
Előnézet
8 260Ft

Nyuszkó háza felfedezésre vár!

"Kerekecske, dombocska,
Itt szalad a nyulacska!
Erre megyen, itt megáll,
Itt egy körutat csinál.
Ide búvik, ide be:
Kicsi gyermek keblibe."

Igazán kacagtató, vidám kis mondóka, különösen ha a Kerekecske gombocska régi, népi mondóka szerint játszák, persze csak akkor, ha a kis gyermek nem túl csikis.

A gyermek fokozatosan építheti fel a  a nyúl otthonát ezzel a háromrétegű kirakó játékkal. A  játék legfelső rétege öt darabból áll, amelyek alatt a nyuszkók életképeit pillanthatja meg a gyermek. Láthatja a konyhát, a szobákat, sőt a nyuszik kertjét is. Ez a játék többféle játék lehetőségét kínálja  gyermeknek. Valóságos képregényt ismerhet meg és építhet fel önállóan a képkirakó játékkal. A játék fejlesztő hatásai többirányúak, kiemelten a folyamatos beszéd gyakorlásához rendkívül sok játék lehetőséget biztosít.

Méretei: 25 x 25 x 1,6 cm

Előnézet
5 820Ft

Montessoris képes mesetorony építő a Djecotól.

A kirakós alulról felfelé épül fel. 4 kép van az erdei állatok témakörében. A 9 db fakocka 3 függőleges rúdra van felfűzve, hogy segítsen a gyermeknek helyesen elhelyezni őket. 4 db mintakártya segít a gyermekeknek a kép építésében.

Tartalma:

 • 1 db faváz
 • 9 db képeskocka
 • 4 db mintakártya
Előnézet
3 720Ft

Tapintásos formafelismerő játék a geometriai formák témakörében. A gyermek megpörgeti a kereket, belenyúl a zsákba és tapintás után kiválasztja a kipörgetett alakzatot. 

Tartalma:

 • 1 db textil zsák
 • 9 db állatfigurákkal illusztrált geometriai forma
 • 1 db pörgettyű
Előnézet
10 790Ft

Szem-kéz koordinációt, figyelmet fejlesztő játék a Djecotól!

Anyukák nagy kedvence ez a játék mivel hosszú időre leköti a kicsik figyelmét! Tekerhető, csavarható, pörgethető és még szép pasztell színeivel fejleszti a gyerek esztétikai érzékét is! 

Előnézet
7 390Ft

Ezzel a szuper játékkal gyermeked figyeli a 4 kis állat a láb formáját, hogy a megfelelő helyre tegye, és elfordítja a fejét, hogy lássa a vele szemben lévő állatfigura arcot. A színegyezés is segít a megfelelő hely kiválasztásában. 

Előnézet
6 040Ft

Fa erdei kisállatos formaberakó, játék a Djecotól.

Ez egy könnyen összerakható fa puzzle a kerti állatkák témájában. A domború berakó állatfigurák lehetővé teszik, hogy a gyermek a képkirakáson kívül is játsszon az állatokkal. A teknős, egérke, sün kismadár és pillangó fa állatfigurák megállnak a talpukon. A gomba formájú alaplap még élénkebbé, még vonzóbbá teszi ezt a formaberakót.

Tartalma:

 • 5 részes fa puzzle fa alapon

A formaillesztő méretei: 21 x 21 x 2 cm

Ajánlott életkor: 12 hónapos kortól – 3 éves korig

Előnézet
6 040Ft

Fa madárfigurás formaberakó, játék a Djecotól.

Ez egy könnyen összerakható fa puzzle az egzotikus madaraktémájában. A domború berakó állatfigurák  lehetővé teszik, hogy a gyermek a képkirakáson kívül is játsszon az állatokkal. A fa állatfigurák megállnak a talpukon.  A felhő formájú alaplap még élénkebbé, még vonzóbbá teszi ezt a formaberakót.

Tartalma:

 • 5 részes fa puzzle fa alapon

A formaillesztő méretei: 21 x 21 x 2 cm

Előnézet
6 960Ft

Minőségi, tömör fából készült, kellemes tapintású egyedi tervezésű gyermekjáték a trendi jaguár.

Jól jön egy kölyök jaguár a háznál pláne, ha a gyermek járni tanul. Mindig a nyomodban van, csak ne engedd el a pórázát! A gyönyörűen festett húzható kedves kis állatfigura segíti a járni tanulást. Nagy gondossággal úgy tervezték, hogy a kisgyermek a mozgó részeket se tudja leszerelni, tehát teljesen biztonságos. A kerekek gumiborítást kaptak, így nem zajosak és nem sérti fel a parkettát.

Mérete: 14,5 x 16 x 7,5 cm

Ajánlott életkor: 18 hónapos kortól – 3 éves korig

Előnézet
9 990Ft

Gyönyörűen festett tömör fából készült ez a szuper tyúkanyó aki segít a gyerekeknek járni tanulni. A kerekek gumiborítást kaptak, így nem zajos és nem sérti fel a parkettát.

Előnézet
6 290Ft

Motokrossz, át mindenen, tökön-babon, árkon-bokron át!

Ez a motor nem könnyen borul, de a szülők arca is felderül, ha látják! Minőségi, tömör fából készült, kellemes tapintású egyedi tervezésű gyermekjáték. A gyönyörűen festett húzható kedves kis motorfigura segíti a járni tanulást. Nagy gondossággal úgy tervezték, hogy a kisgyermek a mozgó részeket se tudja leszerelni, tehát teljesen biztonságos. A kerekek gumiborítást kaptak, így nem zajosak és védi a parkettát.

A doboz méretei: 23 x 17 x 8 cm

Előnézet
12 990Ft

Gyönyörűen festett tömör fából készült ez a szuper Nico a kutyus aki segít a gyerekeknek járni tanulni. Három részre osztott teste szépen mozog előrefelé. A kutyus farka rugós, és előrefelé haladva csóválja. A kerekek gumiborítást kaptak, így nem zajos és nem sérti fel a parkettát.

Előnézet
12 490Ft

Muzsikáló elefántok akik mindenhova követik kis gazdájukat. 

Magyarul is ismerhetjük ezt a dalt, "János bácsi keljen fel" kezdettel.

Előnézet
6 490Ft

Gyönyörűen festett tömör fából készült ez a szuper versenyautó és a kedves utasa segít a gyerekeknek járni tanulni. A kerekek gumiborítást kaptak, így nem zajos és nem sérti fel a parkettát.

Előnézet
12 990Ft

Gyönyörűen festett tömör fából készült ez a szuper rinocérosz aki segít a gyerekeknek járni tanulni. A kerekek gumiborítást kaptak, így nem zajos és nem sérti fel a parkettát. Az rinocérosz három részre osztott teste szépen mozog előrefelé. A hátán lévő kis pingvin rugós, és ahogy Vilma a rinocérosz előre halad, ő is úgy izeg-mozog a hátán.

Előnézet
12 990Ft

Színező, színes vonat húzható játék a Djecotól.

Színes fa vonat, amelyet a gyermek a képzelete szerint állíthat össze, és 3 áttetsző színes búra van a készletben amelyek segítségével felfedezheti a színek keveredését. Majd más színűnek látszik az eredeti szín az átlátszó búra alatt. A három alapszín, valamint egy sötétebb kék búra használásával a gazdagabb színárnyalatok érhetőek el. Érdekes tapasztalást nyújt ez az játék a látszatról és a valóságról.

Tartalma:

 • 1 db vonat: 3 vagon, 9 kiegészítő elemmel
 • 4 db átlátszó színes búra
Előnézet
5 990Ft

Figyelmes borz, csodálkozó mackó, kedves cica, kíváncsi malacka, komoly tigris, ijedt jegesmedve?

Képkirakó játék a Djecotól, amely fejleszti a figyelmet és a megfigyelést. Vajon mit mutatnak az állatok arckifejezései? Oly módon vannak megrajzolva a képkirakó állatprofiljai, hogy a gyermek rávetítheti a saját érzelmeit, ha megkérdezik tőle, mit mond éppen a cica vagy a mackó.

Csak zárójelben írom, hogy az arckifejzések megfigyelése és jó értelmezésének készsége, képessége  egyre nagyobb hangsúlyt kap az utóbbi 20 éveben, a különböző emberi viselkedést kutató területeken. Saját grimaszainkat genetikusan örököltük, mondják a kutatatók. A mások arckifejezését hogyan tudjuk dekódolni, az pedig  sok más tényezőtől is függ. Összefüggést találtak a kutatók a diszlexia veszélyezetettség és az arckifejezések dekódolásának képessége között is. Ez a játék nem tanítja meg a gyermekünket az emberi arckifejezések felismerésére. Pusztán annyit ad, az izgalmas játékon kívül, hogy a gyermek elkezd az arc részleteire is figyelni, amit majd kamatoztat  az emberi arcok jobb megfigyelésnél.

Tartalma:

 • 1 db fadoboz
 • 18 db puzzle rész (6 x 3 db)
X
0
  0
  Kosaram
  Üres a kosaradVissza a shopba