Fajáték

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Előnézet
12 160Ft

A Zsongi építőjáték  több éven át a kedvenc játékok sorát gyarapíthatja, mivel az évről-évre fejlődő gyermek  kézügyessége,figyelme, gondolkodása, ügyessége egyre jobb eredménnyel kamatoztatható a zsonglőr elefánttal való játék közben. A Zsongi építőjétékkal játszó gyermek megtapasztalja a különböző formák nagyságának egymásra való hatását, a cselekvés közbeni gondolkodás élményét játékosan. 

Előnézet
11 640Ft

Prémium minőségű formabedobó játék a Djecotól! Ez az ügyességi játék segít a szín és formafelismerés fejlődésében a gyerekeknek. 

Előnézet
6 100Ft

Kicsi pingvinek segítenek gyermekének a színek és formák megismerésében játékos formában. Önfeledt játék ,vidám tanulás. 

Előnézet
12 990Ft

Gyönyörű, igényes fejlesztőjáték a legkisebbeknek! Üssél rá a tojásokra, hogy bele essenek a tyúkanyóba. Ha anyu meghatározza a színek sorrendjét az már nehezíti is a feladatot. A játék fejleszti a formák és színek felismerését, a szem-kéz koordinációt és a finommotorikus mozgást mind ezek mellett remek szórakozás is. 

Előnézet
6 490Ft

Fa állatfigurás formaberakó, játék a Djecotól.

Ez egy könnyen összerakható fa puzzle a szavanna  állatai témájában. A domború berakó állatfigurák  lehetővé teszik, hogy a gyermek a képkirakáson kívül is játsszon az állatokkal. A fa állatfigurák megállnak a talpukon.  A tájkép formájú alaplap még élénkebbé, még vonzóbbá teszi ezt a formaberakót.

Tartalma:

  • 5 részes fa puzzle fa alapon

A formaillesztő méretei: 21 x 21 x 2 cm

Csomagolás méretei: 23 x 23 x 3 cm

Előnézet
11 320Ft

Az aranyos kis figurák mozgathatóak, önálló játékra is alkalmasak, a vonatra különböző módon illeszthetőek vissza. Kedves boci, csacska csacsi, cirmos cica, lompos kutya és többi házkörüli állat mind-mindarra vár, hogy örömet szerezzenek a velük játszó gyermekeknek.

Előnézet
15 590Ft

Több darabból álló, minőségi fából készült húzható és építhető játék. Minden alkalommal új vonatot állíthatsz össze csak a képzelet szab határt! 
Előnézet
18 690Ft

Minőségi fából készült húzható építőjáték. 34 elemből álló vonatra garantáltan nem lehet ráunni mert csak a gyermek képzelete szabhat határt hány féle képpen teszi össze. 

Előnézet
14 650Ft

A tigris, a panda, a koala és a zsiráf akár egy vonatfülkén is utazhatnak, de ki akar a krokodil, a víziló, a tigris, az elefánt, vagy a medve, az elefánt, vagy a majom mögött ülni? Gyönyörű , igényes fajáték a Djecotól biztosan lenyűgözi az Ön gyermekét is! 

Előnézet
9 560Ft

Költöztessétek be a cica családot ebbe az aranyos kis házba. Kíváló minőségű fa, gyönyörű színekkel festve! 

Előnézet
9 560Ft

Egy fedett garázs, egy műhely és a tetőtéri parkoló izgalmas elfoglaltságot nyújt minden autóimádó gyermeknek. Erős fából készült gyönyörű színekkel festett fajáték minden gyermek álma! 

Előnézet
9 560Ft

Vajon hol laknak a farm állátkái? Segíts megtalálni a helyüket! 

Szépen kidolgozott, festett mini farm kedves lakóival: cicus, kutyus, boci, csirke, szamár. 

X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba