Fiús játék

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

8 690Ft

Ő is egy félelmetes kalóz, aki dacol a viharokkal és a hatalmas hullámokkal. Semmi sem állítja meg, talpon marad a tutaján, és mindenáron megvédi kincsét. Ő a legerősebb! 

Az Arty Toys  gyűjthető figurák formatervezett művészi játékok, amelyek először az 1990-es években Hongkongban és Japánban jöttek divatba. A tervezők, illusztrátorok és művészek által létrehozott játékokat a modern grafika, a grafitti, a modern művészet világa és természetesen a rajzfilmek alakjai insprirálták a figurák tervezésében. Az  Arty Toys figurái kb. 7 cm magasak, műanyagból készültek, mozgatható fejjel, karokkal és egy-egy speciális fegyvert birtokolnak. Négy témakörben gyűjthetők: szuperhősök, kalózok, lovagok, hercegnők. Világszerte rendkívül népszerűek. 

Tartalma: 

 • 1 db figura
 • 1 db műanyag kiegészítő
 • 1 db tutaj 
 • 1 db fa láda
9 560Ft

A Pókok ura kossal, a lovagot és az ő impozáns kosát semmi sem ijeszti meg! Mivel a pók a totemállata, nem ismer félelmet. Bár az Arty Toys várak kibírják az ostromot, érdemes kipróbálni, milyen bátor a Pókok ura! Neves kortárs tervezők alkották meg az Arty Toys figurákat, amit több kategóriában is gyűjthetőek. Szuperhősök, lovagok, kalózok. Most új figurák lépnek színre. Hozd létre a saját hadseregedet!

Méretei: 17 x 10 x 12 cm 

1 990Ft

Farsangra és gyerekzsúrokra öntapadó arc matrica, koponya.

Bőrgyógyászatilag tesztelt, egészségre káros anyagokat nem tartalmaz. Színes, gyorsan elkészülő, vidám és kifejező arc dekoráló matrica.

Tartalma:

 • 1 lapra ragasztott koponyát formázó matricák
X
0
  0
  Kosaram
  Üres a kosaradVissza a shopba