Hangszer

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Előnézet
11 320Ft

Fadob, gumivégű ütővel. 

Csodás fadob, amely kis méreténél fogva egyedülálló, és gyönyörűen van illusztrálva rajzolt madarakkal és lovakkal. A gyermek egy gumivégű ütővel játszik, és gazdag ,nyugatató, pihentető hangokat csal elő a fadobból. Rendkívül eredeti és ideális hangszer a kis kezdő zenészek számára. Hangszer a zenélés meg megkedveléséhez, a hangok megkülönböztetésének megtanulásához és a ritmusérzék fejlesztéséhez készült. Animambó játékhangszer sorozta része. Animambo, egy gyönyörű és színes világ, ahol az állatok is fanfárokkal menetelnek!

Doboz méretei: 23 x 11 x 13 cm

Ajánlott életkor: 3 – 5 éves korig

Előnézet
6 890Ft

Madár alakú cintányér és xilofon. A xilofon 4 falapocskája kellemes hangot ad, ha a faütővel megütögetik. A gyermek megtanulja a hangzásbeli különbségeket és fejlesztesi zenei érzékét. 

Előnézet
7 390Ft

A Djeco Animambo hangszer sorozatából a színes, dél-amerikai motívumos, cica formájú metalofon az egyik legkönnyebben tanulható, igazán látványos hangszer ez a metalofon a fém lapokkal és a fa ütőkkel. Fejleszti gyermeke zenei érzékét és nyugtató hatással van rájuk. 

Előnézet
1 860Ft

Játékhangszer: kasztanyetta.

Elnevezését valószínűleg a francia gesztenye (châtaigne) szóról, a gesztenyéhez hasonlító alakjáról kapta. Két azonos méretű, egymással szembe fordított, fából készült, zsinórral összekötött gesztenye alakú, homorú kiképzésű lapocskából áll, a hangot ezek összekoccanása hozza létre. A jellegzetes „csattogtató” hangját a két lapocska gyors egymás utáni összecsattantása adja. Megszólaltatásakor a gyermek a zsinórt a hüvelykujjára akasztja úgy, hogy a két lapocska a tenyérrel nagyjából párhuzamosan helyezkedjen el, köztük kis réssel, majd a maradék négy ujjával gyorsan ütögeti a lapocskát. Ez a játékhangszer felkelti a gyermek érdeklődést a ritmusos hangszerek iránt, vidám színe és a róka illusztráció is segít ebben.

Tartalma:

  • 1 db fából készült kasztanyetta

Ajánlott életkor: 3 – 7 éves korig

Előnézet
4 780Ft

Legyen gyermeked  kedvenced a zene ezzel a sokszínű kis xilofonnal! Nagyon szép fa alapon egy csodálatosan kidolgozott hal design, ez a xilofon remek első játékhangszer lehet a Djeco segítségével. Fejleszti a gyermeke zenei érzékét és képességeit. 

X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba