Játékok babáknak, fontos már egészen pici korban gyermekünk fejlődése, a csörgők, szundikendők, rágókák segítségével fejlődik szem-kéz koordinációja, finommotorikája. Mozgássegítő játékok, készségfejlesztők széles választékát kínáljuk fából, 100% pamutból a piciknek.

A Djeco babajátékai már több mint 40 éve nyújtanak a kisbabáknak és szüleiknek remek választást minőségi alapanyagokból.

Első babajátékok között a csörgők, esőbotok, zenélő játékok már az elején elrabolják a gyerkőcök figyelmét, figyelnek a hangokra, szem-kéz koordinációjuk folyamatosan fejlődik és hangfelismerésük.

A különböző rágókák bpa-fda mentes szilikonból készülnek, teljesen biztonságosak gyermekünk számára. A babajátékok szilikonik fogzásnál hűsítik a pici ínyét, rágva megnyugvást jelentenek neki.

Gyártás során minden egyes darabot ellenőriznek, annak érdekében, hogy megfeleljen a minőség és biztonság szigorú követelményeinek. A Djeco és Egmont Toys belga és francia márkák gondosan ügyelnek a játékok, babajátékok minőségére, alapanyagaira és a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően gyártják őket gyermekednek.

1–24 termék, összesen 320 db