Kártyajáték

Mind a(z) 51 találat megjelenítve

Előnézet
3 450Ft

Mutasd meg milyen jó nyomozó vagy, Dodót a medvebocsot kell megtalálnod.

Találd ki, hogy hol alszik Dodo, a kismedve! Ha sikerül a megfelelő kérdéseket feltenni, és minél több lapot kizárni a játékból, könnyebb megtalálni a macit. Legyél okos kérdezgetés közben, hogy minél hamarabb megtaláld a szundíkáló mackót!

A logikus gondolkodás alapjait mutatja meg a kis játékosok számára ez a kártyajáték. Kizárásos alapon megy a helymeghatározás ebben a játékban, valódi sikerélményt nyújtva a logikusan gondolkodó játékosok számára. Az elvont gondolkodást alapozza meg azzal, hogy képekkel és konkrét jelekkel mutatja meg, hogy milyen a tények ismeretéből való következtetés. A kártyákon a képeken apró, ám feltünő jellegzetességeket lehet megfigyelni. A mi az azonosság, mi a különbözőség felfedezése fontos lépcső a gyermeki gondolkodás fejlődésében. A mini nyomozós kártyajáték igen sok fejlesztő tulajdonsággal bír. Kedves színvilága, eredeti formavilága esztétikus.

 Tartalma:

 • 24 db kártya
 • 16 db zseton
 • 10 db Dodo kártya
Előnézet
4 690Ft

Karikatúrákon  a különböző atletikai sport mozdulatai a Djecotól.

A kártyajáték szabálya egyszerű: minél több lapot letenni a hívólapokra, mielőbb érmet nyerni. Ahhoz, hogy ez a cél megvalósuljon a játékosnak jól meg kell figyelni a kártyalapokat, lehetőleg mielőbb emlékeznie kell majd arra, mi lehet még a játékostársak kezében, ami neki megfelelő lehet majd, ha leteszik. A hívólapokra és két szempont szerinti lerakási lehetőség van, két szabály szerint: vagy a számérték egyezik a hívóképen láthatóval, vagy a képen azonos sportágba tartartozó sportoló van, ugyanakkor a számértéke  eggyel több, mint az asztalon található hívókártyáén. Lehetőség van ugyanabban a fordulóban az asztalon lévő kártyák logikus áthelyezésre, úgy, hogy megfeleljen a kettős szabálynak, ha ekkor olyan lapot hagy a játékos legfelül, amire tenni tud, akkor leteheti a felszabadított helyre a kártyáját. A következő játékos csak mindez után játszhatja ki a lapjait. Megfigyelést, emlékezet, gondolkodást fejlesztő kártyajáték. További fejlesztős lehetőségeket is bőven adnak a tréfásan megrajzolt kártyalapok. Alkalmasak beszédfejlesztésre, a szókincs bővítésre, fogalmazási készség megalapozására. A ki, milyen, mit csinál, hogyan kérdésekre látványos inspiráló válaszok találhatóak a kártyalapokon. Ha jól megnézzük a müvészi igénnyel megrajzolt kártyalapokat, nézőpont kérdése, hogy mennyire ügyesek a sportolók. Attól függ, melyik irányból nézzük. Ez egy szuper kártyajáték, mókás és okos játék.

Tartalma: 

 • 60 kártyalap
 • 25 érem (zseton)

Méretei:15 x 12 x 3 cm

Előnézet
4 360Ft

Összetett fejlesztő játék, amit a kisiskolások és a felnőttek is élvezhetnek.

Gondolkodás, felismerés, taktika, gyorsaság. A különböző témaköröknek megfelelő szavak megtalálása úgy, hogy a felfordított betű is szerepeljen a szóban, nem is olyan könnyű feladat. Ha már ismered a betűket és be tudod azonosítani a hangokat, ha te vagy a leggyorsabb és legleleményesebb, megnyered a játékot.

Tartalma: 

54 db kártya

 • 38 db betűkártya
 • 16 db téma kártya (állatok, városok, keresztnevek, színek)

Ajánlott életkor: 8 – 99 éves korig

Előnézet
4 560Ft

A kártyajáték izgalmas szórakozás minden korosztálynak a Djecotól.

A szabálya egyszerű — különösen kezdetben–, amíg elegendő állati táplálék nevét tudja felidézni a játékos. A szörnyecskéknek ábrázolt állatfigurák csak azokat az ételeket fogyasztják el, amelyeknek a kezdőbetűje a kártyájukon áll. Ha valaki elegendő, a kívánalmaknak megfelelő tápláló táplálékot ismer, akkor máris győzelemre áll. De mennyi az elegendő? Megtudhatja, aki a Betűfaló kártyával a játékos társaival kártyázik.

Tartalma: 

 • 52 db kártya

Méretei: 15,6 x 11,7 x 2,8 cm

Ajánlott életkor: 8 – 99 éves korig

Előnézet
3 350Ft

Bárány gyűjtés, bari védés, kutyákkal a farkastól.

A játék menete ott fordul új szabállyal, amikor a játékos kiadja a fő lapját a kutyát. A farkasok támadnak, a kutyák védenek, a barik bégetnek és pontot hoznak a házhoz. Fordulatos játékmenete miatt, gyors stratégia, taktikai váltásokat tartalmazó, fondorlatot, logikát követelő és fejlesztő társasjáték kártyákkal. Huncut kisfiúknak különösen ajánljuk! Kisleányok pedig könnyen legyőzhetik őket a még huncutabb taktikákkal. A győztes bárányai megadják a győztes pontok pontos számát!

Tartalma

 • 32 db kártyalap

Kártyadoboz mérete: 8,5 x 11,5 x 2,8 cm

Ajánlott életkor: 5 – 99 éves korig

Előnézet
3 350Ft

Családegyesítő játék.

A családtagok akkor boldogok igazán, ha mindenki együtt van. Így van ez a Pékéknél, a Tűzoltóéknál és még a másik öt családnál is. Gyűjtsd hát egybe a családtagokat! Csak ahhoz a családhoz kérhető el a másik játékostól  szóban, pontos megnevezéssel a családtag, amelyiknek egy tagja már a kérő játékosnál van. Ha nincs olyan lapja a játékostársnak, amilyet kértek, a játékos húz a pakliból egy új lapot. A győztes az, aki a legtöbb családot hiánytalanul egyesítette.

A  kártyalapokon a családtagok valódi egyéniségek, kedves bájjal ábrázolva a képeken. Vajon melyik család figurái hasonlítanak legjobban a  játékosok családjára? Ez a játék több, mint egy egyszerű sorozatkirakó kártyajáték, ez a kártya ürügyet és alkalmat ad a valódi családi beszélgetésekre. Kiskamaszokat nevelő szülőknek ajánljuk, az együtt játszás örömén túl, gyermekeikkel való beszélgetések témájaként.

Játékosok száma: 2-4 játékos

A játék tartalma: 42 db kártya

 • Pék család
 • Zöldséges család
 • Tűzoltó család
 • Halkereskedő család
 • Fodrász család
 • Postás család
 • Orvos család

Minden család 6 tagú: nagypapa, nagymama, apa, anya, fiú, lány

Előnézet
4 360Ft

Mennyi az annyi? Ez itt a kérdés!

Ebben a játékban az győz, aki kevés pontot gyűjt. Itt nem pontot kell nyerni, hanem el kell kerülni, hogy sokat szerezzen a játékos. A lefordított 4 tényező közül, csak kettő számértékét ismerhetik, a többit ki kell találni, vagy ki kell következtetni, attól függ, mit mondtak az előttük szólóak, emlékezni kell mennyit látott az előző lap kukucskálásnál.  A játék szabályában az áll, aki azt gondolja, neki kevesebb, mint 5 pontja van, mondja hogy " Spooky boo", de magyarul ez annyit tesz "Hú-hú-hú", bagoly vagy kisértet huhogás. A játékban az nyer, aki tudja mikor huhogjon!

Tartalma:

 • 54 kártyalap
 • 1 db útmutató

Ajánlott életkor: 8 – 99 éves korig

Előnézet
5 820Ft

Mi sem lehet hátborzongatóbb éjszaka, mint sötétben csontvázakat összerakni!

Nagyon szórakoztató, különleges kártyajáték, szinte nélkülözhetetlen kelléke egy "ottalvós"" bulinak. A lapok világítanak a sötétben. Természetesen fényes nappal is használhatóak a kártyalapok. A játékban laphívásos alapon játszanak a játékosok, de a szerencse vagy a másik játékos taktikája bejátszik az eredménybe. Sorozatgyűjtő, rész-egész kapcsolatát felhasználó, borzasztó kártyajáték többek között a mini régész palánták számára.         

Tartalma:

44 db fluoreszkáló kártyalap

 • 30 db ép csontot ábrázoló kártya
 • 12 db törött csontot ábrázoló kártyalap
 • 2 db joker kártya

Ajánlott életkor: 6 – 99 éves korig

Előnézet
3 350Ft

Többet ésszel, mint erővel!

Osztáskor minden játékos megkapja a maga 12 db dinós kártyáját. A lapokon a színes és formás szauruszok (hüllők) képei vannak az igényesen tervezett illusztrációkon 1-től 12-ig számozva. A játékosok  a kártyáikat megkeverik, lerakják maguk elé. Megjegyzik, milyen sorrendben vannak a lefordított lapok előttük. A hívókártyát a minden körben a legnagyobb számértékű üti, akié az a kártya, az viszi az összes lapot.

A számemlékezet fejlesztésére is szuper ez a kis játék, hiszen segítenek a számok megjegyzésében a tervezésnél céltudatosan használt színek és formák.

Tartalma:

 • 48 db kártya

Doboz mérete: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm

Előnézet
3 350Ft

Klasszikus sorozatgyűjtő kártyajáték a Djecotól.

A játékosoknak össze kell gyűjteniük a 4 féle, azonos helyen élő állatfigurás kártyát. Sorozat kirakás a cél, ennek érdekében élőhely megnevezéssel egész mondatttal kell kérni a játékostárstól a sorozathoz szükséges kártyalapot. Emlékezni kell, kitől ne kérje ugyanazt mégegyszer a kis játékos.

Tartalma:

28 kártyalap

 • 4 db háziállat-figurás kártya
 • 4 db szavannai állatfigurás kártya
 • 4 db dzsungel állatfigurás kártya
 • 4 db hegyi állatfigurás kártya
 • 4 db erdei állatfigurás kártya
 • 4 db kerti állatfigurás
 • 4 db tengeri állatfigurás kártya
Előnézet
3 350Ft

Jó megfigyelőképességre és gyors reakcióra van szükség ebben a játékban!

Több játékossal játszható, könnyű kártyajáték. Színeket vagy állatfigurákat kell minél gyorsabban egymásra rakni. Aztán, ha ez megvan, a lerakott kártyákra lehetőleg elsőként kézzel rácsapni! Lehet kicsit taktikázni, erre szolgálnak a külön szabállyal bíró kártyalapok: a joker, a gorilla, a majom, az elefánt és a párduc kártyalapok. Összetett játék, egyrészt a klasszikus uno-szabályok szerinti menet, másrészt a taktikai lapok szerepe szerinti játék, harmadszor pedig a gyors reflex, gyors mozgás játéka.

Tatalma:  45 db kártya

 • 40 db  állatfigurás kártya
 • 1  db joker
 • 4 db gorillafigurás kártya
Előnézet
3 490Ft

"Most mutasd meg!" képes kártyán, gyerekeknek.

Egy játék, amellyel megtanulhatsz figyelni a csapattársad arckifejzésére és testbeszédére. Mimika és pantomim játék, amit 2 fős kis csapatok játszhatnak egymás ellen. Figyelni kell a csapattárs mimikáját és mozdulatait, hogy kitaláld, melyik kártya karakterét jelenítette meg. A gyors gondolkodás és a nagy koncentráció kulcsfontosságú, ha nyerni akarsz.  A szórakozás, a kuncogás  a játék alatt garantált! Gyors tempójú pantomimes játék.

Miért jó ez a játék?

 • 2 fős csapatokban játszák egymás ellen, ugyanakkor együttműködést is igényel a csapattárssal.
 • Nevetni és győzni jó! Sok grimasz, sok nevetés van a pakliban! 
 • Egy jó fejlesztő játék, amellyel megtanulhatsz figyelni a csapattársadra, és a környezetedben élő társak jelzéseire, metakommunikációjára is.
 • Kompakt, könnyen hordozható doboz, Tartós, jó minőségű kártyák vannak benne.

Tartalma:

 • 56 db feladatkártya
 • 1 db útmutató

Méretei: 9 x 12 x 3 cm

Ajánlott életkor: 6 – 99 éves korig

Előnézet
2 790Ft

Testbeszéd és mimika vetélkedő a Djecotól.

A kihúzott kártyák alapján egészen pontosan be kell mutatni a játékostársaknak, hogy az elrejtve lévő kártyalapok közül, melyik kártyalap elevenedik meg a bemutató játékos által. A metatkommunikáció fontos része az emberi kommunikációnak. A metakommunikációs jelek és jelzések megfigyelése, értelmezése komoly fejlődésen megy át az évek során. Ehhez a fejlődéshez ad vicces és izgalmas játékfeladatokat a tréfásan komoly kártyajáték.

Tartalma:

 • 48 db kártyalap
Előnézet
3 350Ft

Gazdagon és ötletesen illusztrált kártyajáték, ami a megfigyelésre és gyorsaságra épül!

Remek eszköz a gyors felfogó és megfigyelő képesség, a képi memória fejlesztésére.

A népszerű Grimm mese, a Brémai muzsikusok ihlette kártyajáték új, kreatív meseszövésre is alkalmat ad a kártyákon lévő képek alapján. Megfigyeltethető a közel realisztikusan megrajzolt, kedves, színes állatfigurákon  az alatta, mellette, felette, jobbról, balról téri relációk. Könnyen megfogalmazhatóak a téri tájékozódást kifejező szavak már a legkisebb gyermekek számára is, a "hol van a…?"  kérdésre válaszolva.

A kártyajáték a lényege azonban a gyors felfogás és a gyors megnevezés, ha két azonos állatott láthatnak egyszerre a kártya képein, az nyer, aki elsőnek kiálltja az közös állatfigura nevét. Igzalmas és kacagtató ez a sokirányú fejlesztő kártyajáték. 

Tartalma:

 • 34 db kártya
Előnézet
3 790Ft

Receptek a kiváló szórakozáshoz a Djecotól.

A kártyák gyümölcs kártyákat és receptlapokat tartalmaznak. A játékban a kézben lévő gyümölcslé recept alapján a hozzávaló gyümölcsöket kell megszerezni, jó emlékezéssel és ügyes taktikával.

Tartalma:

 • 48 db gyümölcs kártya 
 • 8 db speciális gyümölcslé recept lap
Előnézet
5 190Ft

Megfigyelést és emlékezet fejlesztő kártyajáték a Djecotól.

Néhány másodperc alatt kell megfigyelni a kis halakat a hívóképen, memorizálni és megtalálni őket ismét a halasdobozban, ha a leosztott lap azonos a dobozban találhatók egyikével, a győzelemhez vezető első hal már megszereztetett. A játékszabály itt nem szentírás, új szabályok kitalálásával egyénivé tehető ez a vidám hal-csomagolós kártyajáték.

 

Tartalom:

 • 40 db  kártya
 • 10 db hívókártya
Előnézet
3 450Ft

Hazudj, ha tudsz a kérdés után: szőrös vagy teljesen csupasz…

Rezzenéstelen tekintettel hidegvérűen blöffölj, mert ebben a játékban csak így nyerhetsz! Itt nem kell gyűjtögetni, itt fordított a játékmenet, meg kell szabadulnod az összes laptól. Meglátod, miután néhány lapról már hamisat állítottál, ha igazat mondasz sem hiszi el a többi játékos!  Mondj igazat, vagy hazudj, ha tudsz, a lényeg, hogy a másik ne tudja kiszámítani, hogy milyen lapot rejtegetsz szörös állatfigurásat, vagy csupaszat. Ha téved viheti a lapodat!

Tartalma: 40 db kártya

 • 4 féle állatfigurás kártya (10 db "szőrös", 10 db "teljesen csupasz", 10 db "tollas", 10 db "ruhás", 4 db "joker" lap)
Előnézet
3 350Ft

Jó egyűttműködést és jó emlékezetet kívánó kártyajáték a Djecotól.

A város a Super-Villain-ok támadása alatt áll. A kártyajátékban a játékosok feladata megvédeni közös városukat. Ahhoz, hogy szembe tudjanak szállni a gonosz erőekkel segítségül kell hívniuk a Super Hero-kat. Ehhez a gonosz felett győzni tudó Super-Hero minden tartozékát össze kell gyüjteniük közösen játékosoknak. Stratégia, taktika, kooperációs készség, jó emlékezet, mind-mind tréningezésre kerül kártyázás közben.

Tartalma: 48 kártyalap

Előnézet
4 360Ft

Kalandok az erdő fái között a Djecotól!

A játék kezdetén össze kell gyűjteni az akadály pálya felépítéséhez a tevékenységeket jelölő kártyákat, csak azután derül ki, hogy ki tudja a leggyorsabban a legjobb kombinációban összeállítani a kalandpark akadálypályáját. Gondolkodást fejlesztő, izgalmas játék 6 éves kortól ajánlott, de korosztály független, mindenki számára jó szórakozás. Edzi a megfigyelő képességet, kellemes perceket szerez, élénken tartja az emlékezetet.

Tartalma:

 • 56 db kártyalap
Előnézet
6 130Ft

A megfigyelés és gyors cselekvés játéka a Djecotól.

Bújócskát szerveznek az udvaron… sikerül megtalálni az összes játszótársat? Éles szemre,jó megfigyelésre és jó reakciókészségre, gyors cselekvésre is szükség lesz ahhoz, hogy a játékos elsőként megtalálja csapattársait. Izgalmas  játék, ahol nagyon gyorsan kell tudni elemezni a kártyákat és a kockákat.

Tartalom:

 • 27 db kártya
 • 6 db dobókocka
 • 1 db játékszabály 10 nyelven

A csomagolás méretei: 11 x 22 x 4 cm

Előnézet
3 990Ft

Térkép, kincs, kalózok mindez egy taktikai kártyajátékban.

A csomagban 21 db kincses kártya, 1 db gyémántot, 2 db pisztolyt, 3 db  ékszert, 4 db koronát, 5 db kupát és 6 db aranyat ábrázoló lap van. A kártyákon lévő csillagok megmutatják az értéküket, minél ritkább a kincs, annál értékesebb. Minden játékosnak 7 db kalózkártyája van, 6 kincset és 1 kincses térképet ábrázoló és van  1 db pontot levonó kártyája. Mindezekkel az a cél, hogy gyors akcióval, jó taktikával kell megszerezni a kincsesszigeten a legnagyobb kincset!

Tartalma:

 • 59 db kártya

Ajánlott életkor: 7 – 99 éves korig

Előnézet
3 350Ft

Sorozat gyűjtése okos kérdésekkel.

Ha jól figyelsz a kérésedre kapott válaszra, kikövetkeztetheted, hogy kinél van a hiányzó meseországi család keresett tagja!

A játék menete egyszerű, a játékos a kezében lévő lapokhoz a következő játékostól kérheti a pontosan megnevezett családtagkártyát. Ha olyat kért, ami van, a következő játékostól is kérhet, ha nincs, akkor a másik játékos folytatja a kérést. Az a győztes, aki a legtöbb család sorozatot hiánytalanul ki tudja rakni. Egy meseországi család 4 tagból áll, papa, mama, fiú és lány gyerek. Kezdetben a lap kérése bizonyára próba-szerencse alapon megy majd, de az ügyes kis játékos előbb utóbb eljut  a következtetéssel való gondolkodáshoz. 

A Djeco kártyák elnyűhetlenek, nagyon tartós anyagból készültek, dobozuk valóban doboz, ami nem jön szét, hanem masszív és igazán dekoratív darabok. A kártyák illusztrációi a gyerekek számára színesek, a figurák bájosan viccesek. Felnőtt szemmel minden kártya egy-egy karikatúra, aki akar ráismerhet egyik másik ‘celebre’ bennük. Persze ez gyermekkártya, minden valósággal való egybeesés a véletlen műve!

Tartalma:

28 db kártyalap, 7 x 4 db: 

 • Királyi család 
 • Lovagi család
 • Szellem család 
 • Trubadúr család
 • Tündér család
 • Varangy család
 • Varázsló család

Doboz mérete: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm

Előnézet
3 890Ft

Kiváló eszköz, hogy a kicsik könnyen megtanulják relációk fogalmát.

Kisebb-nagyobb kártyacsata kicsi gyerekeknek tervezve. Gyorsan hasonlítsd össze az állatok méretét, nagyságát, és igyekezz minél több kártyát összegyűjteni! Összemérhető állatfigurás kártyalapokkal a játék fejleszti a mennyiségfogalmat, a relációk érzékelését. Igazán jó játék kicsiknek a matek tudás megalapozáshoz!

Tartalom:

 • 36 db  kártya

Ajánlott életkor: 3 – 6 éves korig

Előnézet
4 360Ft

Kép vagy geometriai formák szerencsés és okos megtalálása kártyákkal.

Két nehézségi fokozatban játszható stratégiai, taktikai kártyajáték. A szabály csak látszólag bonyolult, valójában egyszerű. A játékosoknak 4 db kártyájuk van a kezükben, amelyek közül egyet kell kiválasztani a pakliból kihúzott kártyához. Úgy kell a kihúzott kártyához hozzáilleszteni, párhuzamosan, vagy ferdén, ahogy a kép megkívánja, hogy a teljes kép, vagy forma egésszé váljon, ennyi a cél! Ha ez a feladat megoldható, a játékos felkiált: "Kotakota", de mondhatná azt is "Stipi-stopi"! A kiegészített képet felveszi. Jó képi gondolkozást, jó logikát és jó feladatmegoldási taktikát igényel és fejleszt.

Tartalma:

 • 30 db kártya

Ajánlott életkor: 6 – 99 éves korig

Előnézet
3 350Ft

Több-kevesebb, kisebb-nagyobb érzékeltetésére készített mosolyogtató kártyajáték a Djecotól.

A nagy kutya mindent visz! Kutya őnagysága viszi a nálánál kisebb kutyákat, a nagyobb üti a kisebbet a  kutyavilágban!  A jó humorú karikatúraszerű rajzokon lehet jókat kuncogni, miközben megtapasztalhatják a kis játékosok, hogy melyik szám mennyivel több a kisebb számnál, melyik kutya mennyivel nagyobb a kisebbnél. Lapjárástól függően lehet nyerni vagy veszíteni. Ha két játékosnak egyforma nagyságú az ütőlapja, lehet együtt ugatni külföldiül: waf-waf, vagy magyarul: vau-vaú, de hiába, mert egyik sem veheti fel az ütőkártya alatti lapokat. Ovisoknak készült kártyajáték, de a szülök is kipróbálhatják milyen a lapjárásuk!

Tartalma:

 • 36 db kártyalap
Előnézet
5 820Ft

Nagyon kedves játék, lefekvés előtt a Djecotól.

A játék végén annyi puszit, dalt, simogatást kapunk, amennyi a kezünkben maradt kártyák mutatnak. Sokoldalúan használható a kártya a társas kapcsolatok építésében. Ez a játék telis-tele van szeretettel. Nagyon jól használható a kisgyermekünk lefektetésénél. Nagyobb tesvér és a kis testvér közötti kapcsolat javítására is alkalmas játék.

Tartalom:

 • 32 db kártyalap
 • 2 db gyerekfigurás kártya
 • 1 db papírágy
Előnézet
3 790Ft

Szerencse és logikus gondolkodás, ez a kettő kell a győzelemhez.

A kártyajáték jó logikai készségfejlesztő társasjáték. A láb-számláló kártyajáték lényege, hogy a játékos a már felfedett lapok alapján helyesen tippelje meg az ellenfél lapjának a színét. Így tud kártyalapokat gyűjteni, az, aki a legtöbb kártyalapot begyűjti ő a nyertes.

Tartalma:

 • 70 db kártya 3 féle állatfigura, 5 féle színben
Előnézet
3 350Ft

Több-kevesebb, kisebb-nagyobb érzékeltetésére készített mosolyogtató kártyajáték a Djecotól.

A nagy macska mindent visz! Macska őnagysága viszi a nálánál kisebb cicákat, a nagyobb üti a kisebbet a macskák világában!  A kedves macskák, cicák, micák, cicusok stb. különböző tevékenységet végeznek méretük (fejlettségük) szerint. A játék közben megtapasztalhatják a kis játékosok, hogy melyik szám mennyivel több a kisebb számnál, melyik cica mennyivel nagyobb a kisebbnél. Lapjárástól függően lehet nyerni vagy veszíteni. Ha két játékosnak egyforma nagyságú az ütőlapja, lehet együtt nyávogni külföldiül: miaou, vagy magyarul: nyaú, de hiába, mert egyik sem veheti fel az ütőkártya alatti lapokat. Ovisoknak készült kártyajáték, de a szülök is kipróbálhatják milyen a lapjárásuk!

Tartalma:

 • 36 db kártyalap
Előnézet
3 450Ft

33 db macska alakú kártyalap a pakliban, igazi különlegesség!

A kártyalapokon lévő macskafigurák mind egyformák, de a cicák ruhája, a ruhák mintája, színe nem azonos, ezért figyelni kell és felfedezni a valóban azonosakat. A Fekete Péter kártyajáték szabályai szerint játszható játék a gyermekek számára igazi macskaiker keresés. A cicakártyák kedvesen és látható, gondos szeretettel rajzoltak. A plusz egy lapot (a feketpéter-macskát) kivéve a pakliból, hagyományosan játszott memória játékként is lehet játszani.

Tartalom:

 • 33 db macska formájú kártya
 • 32 db párba állítható
 • 1 db kártyalap pár nélküli
Előnézet
5 190Ft

Legyél te az első, aki felismeri a kártyapárokat és azonnal csapj le!

Megfigyelés, memória, gyorsaság, ügyesség, gyors helyzetfelismerés és gyors reagálás vezet a sikerhez ebben a játékban. 

Tartalma:

 • 12 db  gyűjtőkártya 
 • 60 db kártya

Ajánlott életkor: 3 – 6 éves korig

Előnézet
3 220Ft

Van Mondandó!!

Az első kommunikációs kártyajáték a Djeco-tól, amelyet csapatban is lehet játszani. Személyek, állatok, tárgyak neveit kell a játékostársnak kitalálnia, úgy, hogy a kérdező csak egy szót mondhat arról, amit ki kell találni. Gondolkodni kell, melyik az a szó, ami rávezeti a társat arra, mi a helyes válasz.

Tartalma:

 • 40 db kártya
Előnézet
5 190Ft

Egy egész család, vagy baráti közösség kedvence lehet ez a remek játék.

Utánozó, kitaláló játék azonkívül, hogy összekovácsolja a csapattagokat, remek memóriafejlesztő. Az arckifejezések felismerése fontos tudás a kommunikációban. Ebben a kártyajátékban  a metakommunikációs jelzések adása és fogadása a játék. Szórakozás és nevetés garantálva! 

Ez a játéknagyon fontos dolgot tanít, az arckifejezések felismerését. Lehet, hogy sokak számára ez természetes, kifejezni grimasszal, arckifejezéssel az érzéseket, de a mai másra figyelő világban nagyon sok esetben nem kap elég hangsúlyt az arckifejezések értelmezésének a fontossága. Kutatók összefüggést kerestek az arckifejezés felismerése és a diszlexia, a figyelemzavar  között és találtak.

Tartalma:

 • 18 db piros hátoldalú nagy kártyalap
 • 18 db  piros hátoldalú kicsi kártyalap
 • 18 db zöld hátoldalú nagy kártyalap
 • 18 db zöld hátoldalú kiskártyalap
Előnézet
5 190Ft

Nagyszerű szórakozást nyújt ez a kártyajáték  szülinapi zsúron, vagy nyaralás alatt.

A nevetés és a siker biztosított, garantáltan nem fog unatkozni senki! Fejlődik a kifejezőkészség, a szókincs, és a kapcsolat teremtő képesség is jó irányba terelődik. A sikeres mutogatás utáni öröm önbizalmat ad, és egyre ügyesebb, bátrabb előadások részesei lehetünk. A játékosoknak ki kell találnia a hangok és a mutogatás alapján, hogy mit ábrázol az előadó kártyája. A jó szórakozást és a kacagást garantálja ez a játék!

Tartalom:

120 db feladatkártya

 • 40 kék kártya (mutogatásra felszólító lapok)
 • 40 narancssárga kártya (hangadásra felszólító lapok)
 • 40 zöld kártya (mutogatás és hangadás lapok)

Doboz mérete: 15,6 x 11,7 x 2,8 cm

Ajánlott életkor: 5 – 99 éves korig

Előnézet
4 360Ft

Nagy kutyák nevei a kártyákon.

Két kártyán levő angol tulajdonnév, a kutsusok nevei tesznek ki egy nyertes lapot. Minden kártyán fel van tüntetve, hogy a név első "szótagja", pontosabban első fele, vagy a második az, amit fel lehet használni egy harmadik név megalkotására. Mindenki egyszerre van a játékban, azé a pont, annál marad a kártya, aki hamarabb helyes szóalkotást végez és bemondja az új nevet. Mivel a magyar gyermekek nem biztos, hogy minden nevet ismernek, ezért előbb célszerűnek tartom egy jó ki szótag dominót játszani a kártyákkal. 64 két "szótagú" kutyanév memorizálása, jó kis edzés az idegen nyelv tanuláshoz.

Tartalma:

 • 64 db kártyalap
 • 1 db útmutató
Előnézet
3 350Ft

Az Összefogó kártyajátékban a játékosok összefogással győzhetnek!

A társasjátékokban a játékosok egymás ellen játszanak, a másik, az úgynevezett ellenfél legyőzése a cél. A társasjátékok és a kártyajátékok fontos szerepet játszanak a gyermekek nevelésében. Ezek a játékok adják az együtt játszás örömét, az összetartozás érzését. A társasjátékokból tanulják meg a gyermekek a törvény tiszteletét, ennek a tudásnak az alapozására szolgál az írott, vagy íratlan játékszabályok betartása. Általában küzdeni és győzni tanítanak a játékok.

Fontos tudást közvetítenek a kooperatív társasjátékok, kártyajátékok: összefogással eredményt elérni, együtt győzni. Szavak nélkül is megtanítják, hogy egymásban bízva és egymás segítségével a játékosok együtt lehetnek győztesek.

Az Összefogó kooperatív kártyajáték lényege, hogy a játékosok nem egymás ellen, hanem a játékban csak kártyákon jelenlévő ellenfelek ellen játszanak. 7 családot és a családtagjaikat lehet biztonságba jutattani összefogással, összejátszással. Minden játékos győztes, ha ez sikerül és senki sem győz, ha ez nem sikerül. Ezzel a kártyajátékkal a gyermek személyisége fejlődik, értékrendje, szabálytudata, együtt működésre való készsége és képessége gyarapodik. Ám ez mindemellett egy vidám és izgalmas játék, ami egyszerű és pontosan ezért nagyon jó! Jelmondatát lehetne kölcsönözni  Mérő Lászlótól, mert ez a játék is azt tanítja, amit ő adott érdekfeszítő könyve címének: Mindenki másképp egyforma!

Tartalma:

 • 42 db  állati családtagokat ábrázoló kártya
 • 6 db farkasfigurás  kártya

Doboz mérete: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm

Előnézet
5 190Ft

A vízálló kártyák pancsizáshoz készültek a Djecotól.

Nagyon egyszerű, párkereső játék a Páran párban kártyajáték. Az azonos kártyákat kell felfedezni, megfigyelni és összepárosítani. A kártyákon igen dekoratív vízi állatfigurák parádéznak. Jó játék képecskéket nézegetni a fürdőkádban.

Tartalma:

 • 32 db kártyalap

Ajánlott életkor: 4 – 8 éves korig

Előnézet
3 350Ft

Több, mint a klasszikus "Fekete Péter" tipusú kártyajáték a Djecotól.     

Az elnevezés tipikus francia, a szó maga macskát jelent arhaikus francia nyelven, ugyanakkor kedves emléket állít Liliane Le Roger énekesnek is. Liliane Le Roger művészneve "Mistigri" volt. A kártyalapok között a párok kétféle jelzéssel vannak ellátva. A kártyák felső sarkában egy-egy szimbólum, ugyanakkor az összetartozó párok puzzle módon kapcsolódnak össze. A megtalált párok összeillesztve egy bájos jelenetet ábrázolnak. A szabálya megegyezik a közismert Fekete Péter kártyajáték szabályával.

Tartalma:

 • 33 db kártyalap (16 db összetartozó kártyapár + 1 db Mistigri)

Doboz mérete: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm

Előnézet
3 350Ft

Van Mondandó kicsiknek is!

Az első kommunikációs kártyajáték a Djeco-tól, amelyet csapatban is lehet játszani. Személyek, állatok, tárgyak neveit kell a játékostársnak kitalálnia, úgy, hogy a kérdező csak egy szót mondhat arról, amit ki kell találni. Gondolkodni kell, melyik az a szó, ami rávezeti a társat arra, mi a helyes válasz.

Tartalma:

 • 40 db kártya

Doboz méretei: 8,5 x 15,7 x 2,8 cm

Előnézet
3 350Ft

Piroska és a farkas meséje a kártyalapokon.

Grimm testvérek meséje mindenki számára ismert. Nincs is már olyan műfaj talán, amelyikben ne került volna feldolgozásra. Mégis talán ez az átdolgozás, ez a játék az egyetlen, ahol még azelőtt megvédheti a vadász  Piroskát a farkastól, hogy elkapta volna a farkas. Az eredeti mese mondanivalója: "Járt utat a járatlanért el ne hagyd!" A meseírók korában a nevelés aktív része volt a tiltás, ami esetenként elképesztő fenyegetésekről, elijesztésekről szólt. A mai időkben már más módszerekkel nevelnek a szülők, mégis hasznát vehetik ennek a kártyajátéknak, amikor megtanítják gyermekeiknek, hogy ne legyenek megtéveszthetők, ne menjenek el idegennel semmiféle igéretre.

A játék pörgős, a mese alternatív befejezést kaphat azzal, ha a játékos meg tudja találni azt a lapot, ami megvédi a fenyegető veszedelemtől. Ugyanakkor a mese történetének sorrendbe rakása segít a sorrendiség fontosságának felfedezésében, előkészíti az ok-okozati gondolkodás reális használatát és nem csak a mesék világában.

Közkedvelt játék a kicsik és kicsit nagyobbak körében.

Tartalma:

50 db kártya

 • 24 történet-kártya
 • 10 db farkas kártya
 • 8 db bokor alakú „vadász az erdőben” kártya
 • 8 db bokor formájú „farkas az erdőben” kártya
Előnézet
3 350Ft

Robot építő kártyajáték a Djecotól.

Együtt, nem egymás ellen, ez a játék lényege. Itt a nyeretesek is nyernek, meg a vesztesek is nyernek. Különböző hangulatú robotképek építése a cél, vagy a nevető vagy a mérges robot lesz a képen. A győzelmet a nevetős kép jelenti. A játék célja: Közösen emlékezve megépíteni a Vidám robotot, mielőtt a Mérges robot felépülne!

Tartalma 34 db kártya:

 • 16 db feladat kártya,
 • 16 db robot alkatrész kártya (különböző színű fejek, törzsek, karok, lábak)
 • 1 db „Vidám robot” fej kártya
 • 1 db Mérges robot” fej kártya 
 • 1 db útmutató

Doboz mérete: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm

Előnézet
5 190Ft

A Sajtmentő kártyajáték különleges taktikákat igénylő játék a Djecotól.

Stratégiai játék: az egerek sajtokat lopkodnának az asztalról, a macskák egereket üldöznek, a kutyák pedig a macskákat kergetik. Mindezek közben ki képes a sajtot az asztalon tartani? Kik győznek az egerek, vagy macskák? A kutyák legyőzhetőek? Kiderül a játék menetében, attól függően, ki hogyan használja az okos fejét. 

Tartalma:

 • 36 db kártya
 • 1 db startlap
 • 4 csomag sajtlap kártya
Előnézet
3 350Ft

Azonosságok, különbözőségek kártyajátéka a Djecotól.

A gyermekek hamarabb észreveszik, felfedezik a dolgok közötti azonosságokat, mint a különbségeket. A felnőttek már többnyire előbb a különbözőséget látják. Ez a kártyajáték a vizuális megfigyelés tréningje, ugyanakkor a képi emlékezet fejlesztő játéka is. A játék egyszerű, a kérdés az, a felmutatott kártyán melyik játékos mutatja meg elsőként a ábrák között lévő "kakukktojást", pl. cicák között a nyuszit. Ennél a játéknál fontos a gyors reakció idő is, amit nevetve gyakorolhat a kártyázó gyermek ezzel a játékkal.

Tartalma:

 • 54 db kártyalap
 • 1 db útmutató
Előnézet
6 130Ft

Csapatépítő játék. Kártyajáték pluszokkal.Van-e közös élményünk, és színek amikre emlékezünk? Egy tárgy vagy cselekmény vajon milyen színben tündököl az elménkben? Válaszd ki a színpalettából, és ha a csapattársaddal egyformán gondolkodtok, megnyeritek a kártyát.

A játékosok két fős csapatokban játszanak. Vajon melyik csapat gyűjti össze a legtöbb kártyát? A csapat sikere az azonos színasszociációra épül.

Miért jó? Mi ez?

 • Egy játék, amellyel a játékos megtanulhatja, hogyan magyarázza el döntéseit.
 • Egy játék, amellyel a játékos megfigyelheti, hogyan érvel a csapattársa.
 • Kompakt dobozban minőségi és tartósan jó kártyák vannak.

Tartalma:

 • 6 db színes legyező
 • 70 db kihíváskártya

Ajánlott életkor: 8 – 99 éves korig

Előnézet
2 790Ft

Egyszerű játékszabály, nagyszerű játék a Djecotól!

A szörnyecskék tagjait kell egy csoportba, egy családba gyűjteni. Minden kártyalapon rajta van a család többi tagjának a képe is. Szörnyűpapa, szörnyűmama és szörnyikék a gyerekek. Szörnyen érzik magukat, ha szana-széjjel vannak!

Tartalma:

 • 28 db kártyalap
Előnézet
3 890Ft

Ha a kirakóst jól rakod ki, győzhetsz!

Barátságos szörnyecskék háromszög alakú kártyalapokon. A háromszög alakú kártyák lerakásánál az alapvető szabály, hogy bárhová tehető addig, amíg ugyanolyan színű nincs még lerakva. Ha már van egy ugyanolyanszínű lap az asztalon, akkor csak mellé tehető, úgy hogy érrintkezzen egy oldaluk egymással.

Ismerni a kézben lévő lapokat, átlátni a lépések sorrendjét, jó taktikát követel a győzelem!

Tartalma:

 • 60 db kártyalap

Ajánlott életkor: 6 – 99 éves korig

Előnézet
3 350Ft

Építsünk közösen Varázslóképzőt!

Összefogásban az erő, ahhoz, hogy a varázsló tanoncokból Nagy Varázslók válhassanak meg kell felelni a kihívásoknak. Össze kell adni minden erőt, össze kell szedni minden tartozékot. Varázspálcákat a kézbe! Stratégia, taktika, együttműködést fejlesztő társas kártyajáték. Legfőként a közösen alkalmazott megfigyelésre és memóriára lesz szükség.

A fiatal varázsló tanoncok arról álmodnak, hogy Nagy Varázslók lesznek. Ahhoz, hogy elérjék a céljukat, legalább 10 küldetést jól kell végrehajtaniuk. Ahhoz, hogy sikerüljön a küldetés együtt kell működniük.

Egyedül is játszható kooperatív társas kártyajáték. 1-6 játékos részére.

Tartalma:

 • 32 db kártyalap
Előnézet
3 350Ft

A Rakosgató képkirakó különleges kirakót és kirakást igényel.

Lehet-e a pingvinnek nyuszi feje? A három részből kirakható alakok tréfásak, vagy komolyak, attól függően, hogy azt, mi illik mihez, tudja-e a gyermek? Mindezekre választ adnak a Rakosgatóval kirakott képek.A kártyákkal való képkirakás fejleszti a gyermek rajzkészségét, megfigyelést és bővíti az ismereteit a különböző állatok jellegzetességeiről

Tartalom:

 • 42 db kártya

Kártya méretei: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm

Előnézet
4 690Ft

Meseszép bűvészkártya a Djeco-tól.

Egy kis kézügyesség, egy nagy adag illúzió, néhány cinkelt kártya és kész is a trükk! Tíz fantasztikus trükköt sajátíthatsz el, amivel ámulatba ejtheted a közönségedet. 

Tartalma:

 • 47 db kártyalap (40 db-ból álló pakli + 6 db kétoldalas lap, 1 db kurta lap, 6 trükk-kártya sárga flitterekkel) 

Méretei: 15,6 x 15,7 x 2,8 cm

Ajánlott életkor: 9 – 99 éves korig

Előnézet
1 760Ft

Utazás közben játszható kérdezz-felelek játék!

A régi jó barkóba játék feladatkártyákkal. A kártyát húzó játékos a feltett kérdésekre csak igennel vagy nemmel válaszolhat. Logikusan, jól feltett kérdésekkel találhatják ki a kérdező játékosok, hogy mit ábrázol a kép a kártyán.

Tartalom:

 • 60 feladványkártya / 120 képpel

A doboz mérete: 11 x 15,5 x 1,3 cm

Ajánlott életkor: 4 – 8 éves korig

Előnézet
1 760Ft

Szenzációs feladványok a Djeco-tól.

A mini játékok sorozatban válogatott fejtörőket találsz, amik igen csak megdolgoztatják az elmédet. Mindegyik csomag 30 db kártyát tartalmaz, különböző feladványokkal. Ideális útitárs, mert csak egy pakli kártya helyét foglalja el. Vidd magaddal nyaraláskor is és biztos nem lesznek unalmas óráid! Ezek a fantasztikus utazójátékok garantált kikapcsolódást és szórakozást nyújtanak.

Tartalom:

 • 60 feladványkártya

A doboz mérete: 11 x 15,5 x 1,3 cm

Ajánlott életkor: 4 – 8 éves korig

Előnézet
1 760Ft

Történetszövés. Utazás közben játszható játék a Djecotól

Húzz egy kártyalapot, mondj róla egy gondolatot. Folytasd a történetedet a következő lapon lévő képnek megfelelő tartalommal. Jegyezd meg jól a szövődő mesét, mert mielőtt az újabb kártya alapján folytatod a történetet, el kell tudnod ismételni az előzményeket! Légy humoros és a jó kedv garantált!

Tartalom:

 • 60 feladványkártya

A doboz mérete: 11 x 15,5 x 1,3 cm

Ajánlott életkor: 4 – 8 éves korig

X
0
  0
  Kosaram
  Üres a kosaradVissza a shopba