konyhai játék

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Előnézet
6 390Ft

Little Dutch vágható gyümölcsök, készítsünk egy finom gyümölcs salátát, levest, vagy daraboljuk fel őket, a fa játék gyümölcsök segítségével a Little Dutchtól, ez már lehetséges. Nem kell félni a kis tompa hegyű késtől teljesen biztonságos, a gyümölcsök mindennapos szeleteléséhez fejlesztették ki. A játékok fából, vízbázis bababarát festékkel készültek. Nem csak szépen, biztonságosak is!

Előnézet
6 390Ft

Little Dutch szeletelhető zöldségek, készítsünk egy finom salátát, levest, vagy zöltség szószt, a fa játék zöltségek segítségével a Little Dutchtól, ez már lehetséges. Nem kell félni a kis tompa hegyű késtől teljesen biztonságos, a zöltségek mindennapos szeleteléséhez fejlesztették ki. A játékok fából, vízbázis bababarát festékkel készültek. Nem csak szépen, biztonságosak is!

Előnézet
14 990Ft

Gyümölcsök és zöldségek egy csodaszép fonott kosárban, egyenesen a piacról. Remekül kombinálható más játékokkal, fejleszti a szerepjátékot.

Előnézet
7 690Ft

Konyhai kötény, ház formájú zsebbel. Gyönyörű hímzéssel és dupla géz pamutból. A játék kötény 3 és 8 év közötti gyerekek számára használhatók

Előnézet
6 990Ft

Ebben a mini porcelán teáskészletben mindent megtaláltok, amire szükséglehet egy remek teapartihoz a többi gyerkőccel, babákkal.  4 csésze, 4 kanál, 4 csészealj, teáskanna és cukortartó. Mindezt egy szép díszdobozban.

Előnézet
16 490Ft

Klasszikus játék fém edénykészlet a kis séfeknek a finom ételek elkészítéséhez. Kofferben 2db edény, 1db serpenyő, 2db fedő, 3db konyhai eszköz található.

0
X