Szerepjáték

1–52 termék, összesen 60 db

Előnézet
29 990Ft

Elfogyott otthon narancslé, kenyér, sajt, gyümölcs, vagy a zöldség? Semmi baj, irány az élelmiszerbolt. A legfinomabb áruval várjuk kis vásárlóinkat. A játékkal egyszerre több gyerkőc is játszhat, remekül fejlődik a közösségi érzés, a szem-kéz koordináció és a képzelet. A fa játék élelmiszerbolt teljes kínálattal várja a kis boltosokat. 3 éves kortól ajánljuk.

Előnézet
29 990Ft

Az Egmont Toys játékkonyhájában minden megtalálható a finom ételek elkészítéséhez kis séfjeink számára.
Fazék, serpenyő, spatula sőt só és bors is. Mikor kostólhatom meg amit készítettél? 🙂
Fából készült játék a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően. 3 éves kortól ajánljuk.

Előnézet
6 690Ft

Tökéletesen élethű bababútor izgalmas kiegészítőkkel a Djecotól.

A Djeco babaházait és bútorait a modern építészet ihlette. Letisztult vonalak, hatalmas üvegezett felületek, színes enteriőr jellemzi ezeket a mini remekműveket. Légy a saját lakberendeződ és alakítsd ki álmaid otthonát! A játékóriás a legapróbb részletre is figyelt, szinte tökéletesen élethűek a berendezési és kiegészítő bútorok. Te csak válassz az ízlésednek megfelelőt és indulhat is a lakberendezés!

Ez a készlet tartalmaz zuhanyfülkét, mosdót szekrénnyel és tükörrel, fürdőszoba szőnyeget és szappantartót, de a mini wc sem maradhat le a játék fürdőszoba berendezései közül.

Anyaga: műanyag

Előnézet
6 690Ft

Tökéletesen élethű bababútor izgalmas kiegészítőkkel a Djecotól.

A szülői hálószobában egy kétszemélyes ágy  párnákkal, takarókkal, két éjjeli szekrény, két  olvasólámpa és egy falikép van. A könyv sem maradhat el az éjjeli szekrényről!

A doboz méretei: 23 x 15.5 x 3.5 cm

Anyaga: fa

Előnézet
5 590Ft

A kerti ház, játékház a Djeco Petit home sorozatában.

Ebben a sorozatban babaház, lakókocsi, lakberendezési tárgyak, lakást díszítőelemek és nem utolsó sorban babaház lakók, családok, szülők, nagyszülők és gyermekfigurák találhatók. A kerti ház  játékház tartalmazza a képen látható házhoz való kiegészítőket, viszont a babákat és állatokat nem, ezek külön megvásolhatók a webáruházban. A kis ház műanyagból készült, fa alapzattal.

Méretei: 14.3 x 15.3 x 15.5 cm 

Előnézet
5 190Ft

Igazi konyhabútor igazi babaházba a Djecotól.

Ez a konyhabútor, konyhaberendezés, tartalmaz mosogatót, mosogatószekrényt polcokkal az edényeknek. Hűtőszekrényt fagyasztóval, edényeket étel és ital tárolására. Itt aztán lehet egy jót főzni a papának! Kislányok nagyon szeretnek az apjuknak enni adni, főzögetni, kínálgatni. Babaházon belül egy jó kis játék lehetőséget kínál ez a babaház tartozék.

Előnézet
10 490Ft

Teljesen funkcionális konyha bútor a babaházba a Djeco Petit home sorozatában.

Ez a konyhabútor, konyhaberendezés, tartalmaz mosogatót, mosogatószekrényt polcokkal az edényeknek. Hűtőszekrényt fagyasztóval, edényeket étel és ital tárolására. Sűtőt és tűzhelyet, itt aztán lehet egy jót sütni-főzni a papának! Kislányok nagyon szeretnek az apjuknak enni adni, főzögetni, kínálgatni. Babaházon belül egy jó kis játék lehetőséget kínál ez a babaház tartozék.

A doboz méretei: 23 x 15,5 x 4,5 cm

Előnézet
3 290Ft

Három kutyus a Djeco tervezésében.

Mind a három különböző nagyságú és különböző testhelyzetű, de egyformán imádnivaló kiskutya.

Tartalma:

 • 3 db kutyafigura
 • 1 db kutyaház
 • 1 db etetőtál
 • 1 db csont

Anyaga: műanyag

Előnézet
7 160Ft

Retro bútor a babaházba a Djecotól!

A sárga nappali berendezése egy kétszemélyes ülőgarnitúra két párnával, egy teázó asztalka egy szép kék puffal, kék pöttyös állólámpával.   Természetesen az elmaradhatatlan szőnyeg sem hiányozhat egy valódi retró nappaliból, ahogyan a Djeco babaház többi részén sem, itt sem maradt le az olvasnivaló.

A doboz méretei: 23 x 15.5 x 5.5 cm

Anyaga: fa

Előnézet
2 590Ft

A esztétikusan megtervezett, stílusos állólámpa elemmel működik, valóban világít!

A babaház fényben úszik, ha ezt az állólámpát bekapcsolja a kis játszódó gyermek. A babaház állólámpája CR2450 gombelemmel működik, 20 perc után önműködően kikapcsol.

Mérete: 9.5 cm

Előnézet
13 820Ft

Hordozható, szétnyitható, emeletes babaház Tinyly figuráknak.

Csipke és habkönnyűség, báj és kedvesség a tervezésben, öröm és bologság a játékban. A legtöbb kislány mindenkori kedvenc játéka a szerepjátékokhoz, a saját világ leképezéséhez kiváló babaház. Ez a retro stílusú, de rendkívül egyedi megjelenésű babaház a Tinyly figurák tervezőjétől nem csak a Tinyly babák és állatkák lakhelye lehet, hanem minden kis figuráé, ami a gyermek szerint ebben a házban lakik. Lehetnek benne még muklik is, mi felnőttek ezt nem tudhatjuk, míg az ezzel játszó gyermek el nem mondja!

Tartalma:

 • 1 db babaház
 • 2 db Tinyly figura

A doboz mérete: 23 x 19 x 10,5 cm

A figura méretei: kb. 7 cm

A ház méretei: 22 x 17 x 10 cm

Tervezte: Virginie Brachet

Előnézet
1 690Ft

A esztétikusan megtervezett, stílusos lámpa elemmel működik, valóban világít!

A babaház fényben úszik, ha ezt a lámpát bekapcsolja a kis játszódó gyermek. A babaház állólámpája CR2450 gombelemmel működik, 20 perc után önműködően kikapcsol.

Előnézet
4 510Ft

Tökéletesen élethű babaház bútor ebédlő berendezéséhez a Djecotól.

Ebédlő asztal négy székkel, két gyertyartó gyertyákkal, egy gyümölcsöstál képezi ezt a készletet. Egyszerű, letisztult formáival meghitt hangulatot teremt a babaház ebédlőjében.

Előnézet
12 490Ft

Pomea kiegészítő játék a kajcsis táska, minden megtalálható benne, amire egy babab etetéséhez szükség van.

Itt van egy táska, amiben minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy jól érezze magát a baba, ha megéhezett legyen miből, mivel megetetni. A Kajcsis táskában van egy varázslatos cumisüveg, egy keksz, egy kanál, egy tányér, egy előke és egy büfiztető pelus. A vastag anyagból készült csinos kis táska az oldalán  palackzseb van, benne pedig mindent el lehet tárolni amire az etetésnél szükség lehet. 

Mitől varázslatos egy cumisüveg?

 • Akkor amikor a baba szájához tartják, (vízszintesen) eltűnik belőle a folyadék. Függőlegesbe állítva megint azonnal tele lesz!

Miért jó, ha a játékbaba mellé megvesszük a kiegészítőket is?

Az összes kiegészítő termék bölcső, fürdetőkád, etető táska, és minden más úgy van tervezve, hogy a gyermek tökéletesen utánozhatja vele a felnőttek kisdedekről való gondoskodását. A gyermek sajátjaként ápolhatja, gondozhatja a babáját. Ez a szerepjáték jól jöhet akkor is, amikor kistestvér érkezik a családba, a gyermek könnyebben elfogadja az anya új babáját, ha neki is van. Ő is törődik az ő kis játékbabájával, pontosan úgy, ahogyan az édesanya az ő testvérkéjével.

Tartalma:

 • 1 db válltáska
 • 1 db varázs cumisüveg
 • 1 db keksz
 • 1 db tányér
 • 1 db kanál
 • 1 db előke 
 • 1 db büfiztető pelenka
Előnézet
32 990Ft

Hintaló levehető üléstámlával. Mozgásfejlesztő, fából készült gyönyörű pasztell színben. A Djeco-nál több mint 40 művész fejleszt játékokat, amelyek inspirálják a gyermeki képzelőerőt és igazán egyediek. A hintaló újragondolt örök klasszikus.

Előnézet
17 190Ft

Ezt a gyönyörű piknikkészletet magaddal viheted a valódi és a képzeletbeli kirándulásra, utazásra.

A kosarat rakd meg minden jóval. Ha a kirándulás alatt megéheztél szépen teríts meg, rendezd el a tányérokat, a villát, a kést, de a szalvétáról se feledkezz meg! Meglátod a természet lágy ölén milyen jólesik, amit készítettél az útra!

Tartalma:

 • 1 db kosár
 • 1 db abrosz
 • 2 db szövetszalvéta
 • 5 db evőeszköz (2 villa, 2 kés és 1 kanál),
 • 2 db fatányér
 • 1 db fatál
 • 2 db pohár
 • 1 db műanyag kancsó
Előnézet
10 790Ft

Fagylaltozó fagylaltkészítő a Djecotól.

A készletben minden benne van, ami a fagyi utánzathoz kellhet, tölcsérek, gombócok, csúcsok, öntetek. A menükártyáról választható ízek: vanilía, pisztácia, eper és első helyen a csokoládé. Lehet a más-más ízesítésű fagylaltgombócot kérni, rakatni a tölcsérre, lehet rá öntetet kérni és kapni! Úgy, mint az igazi fagyizóban.

Tartalma:

 • 6 db fagyigombóc utánzat
 • 1 db fagylatoskanál
 • 1 db menűkártya
 • 2 db öntetet imitáló rész
Előnézet
18 290Ft

Játék pipereasztal a Djecotól.

Ez a csodálatos pipereasztal az összes szépítőeszközzel, és ékszerekkel, jó minőségű élethű, műanyag tükörrel, ami nem törik, remek kiegészítője más Djeco termékeknek, vagy beilleszthető a szerepjátékok sorába. 

Tartalma:

 • 1db fésülködő asztalka tükörrel
 • 1db rúzs
 • 1db körömlakk
 • 1db hajkefe
 • 1 db karkötő
 • 1 db gyűrű
 • 2 db haráf fából

A pipereasztal mérete: 41 x 28,5 x 18,6 cm

Előnézet
10 790Ft

A gyermekkonyha kelléke: kávéfőzőgép.

A kisgyermekek homokból süteményt, fagyit gyártanak a szülőknek, amit a szülők  látszólag jóízűen elfogyasztanak, vagyis úgy tesznek mintha megennék. A gyermek így gyakorolja a törődést, viszonozza a kapott jót, még csak képletesen, azután majd felnőve a valóságban is. A szerepjáték során gyakran "főznek" apának, anyának teát, kávét. Így nagyon jól jön a konyhába ez a csinos és szuper cuki kis kávéfőzőgép.

Méretei: 17,5 x 12 x 16 cm

Előnézet
15 590Ft

Minden kész a vacsorához!

A készletben nem csak az egészséges vacsora kellékei vannak benne, hanem az elegáns tálaláshoz szükséges étkészlet, evőeszközök, pohárkák is!

Tartalma:

 • Teríték két főre. 29 db étel figura, tányér, pohárka stb.
Előnézet
28 890Ft

Minden kislány álma ez a meseszép, fából készült konyha. Ezzel a fantasztikus játékkonyhával gyorsan igazi főszakács válhat belőled! Készíts ínycsiklandó ételeket az egész család számára!

Sütéshez, főzéshez, mosogatáshoz egyaránt használhatod, hiszen rengeteg eszköz áll a rendelkezésedre!

Méretei: 37.4 x 69.3 x 25.2 cm

Előnézet
38 890Ft

Minden kislány álma ez a meseszép, fából készült konyha. Ezzel a fantasztikus játékkonyhával gyorsan igazi főszakács válhat belőled! Készíts ínycsiklandó ételeket az egész család számára!

Sütéshez, főzéshez, mosogatáshoz egyaránt használhatod, hiszen rengeteg eszköz áll a rendelkezésedre!

Előnézet
3 720Ft

Reggeli a játékasztalon: játékétel, lágytojás

A gyerekek imádninak játszani ezzel a főtt tojással. Minden ott van: a tojástartók, a kanál, a tojástartó és persze… a tojás! A főzős, sütögetős szerepjátékokhoz a játéktűzhely és a szeletelhető élelmiszerek mellett a különböző étkészletek is készen állnak a gyermek felnőtteket utánzó szerepjátékára. Valósághű étkészletek teszik örömtelivé a terítést az elkészült ételek elfogyasztásához. A Tojásos készlet a lágytojást imitálja, készen a tálaláshoz.

Tartalma:

 • 1 db lágytojástartó
 • 1 db 2 részből álló tojás
 • 2 db kiskanál
 • 2 db pirítóskenyér szelet
Előnézet
11 320Ft

Grillező készlet apa kedvencének!

Fantasztikusan hasonlít ez játék a valódi, igazi kerti grillre. Itt, ezzel a gyermek játszhat a tűzzel, mert a kellékek doboza egy plusz grillráccsal grilltűzhelyé alakul. Ennél biztonságosebb grillsütő jelenleg nincs  kicsi gyermekek számára! Mehetnek a rácsra a grillnyársak, az apa receptje szerint összerakott hozzávalókkal. Lehet sütni a rablóhúst nyárson, sokszor megforgatva a parázs felett. Minden hozzávaló a készletben van: a húsimitációtól a zöldségekig.

Tartalma:

 • 1 grillrács
 • 3 db nyárs
 • 20 féle étel szeletelve, darabolva
 • 1 db repetes kártya

Doboz méretei: 20 x 20 x 5 cm

Előnézet
9 560Ft

Valósághű sütemények cukrászdája a Djecotól.

Különlegesen ötvözi a játék a montessori építőjátékot a cukrászjátékkal. A torták ízlés és kedv szerint összerakhatók, a "tészta" fából, a "töltelék" filcből készült. A Djecora jellemzően komplex játék, komplex fejlesztő hatásokkal bír, a gyermekek játékában sokféle módon felhasználhatóak, akár a több kevesebb relációk megtapasztalására is. A dobozban a rekeszekben ésszerűen tárolhatóak a torták részei, de megfordítva a doboz cukrász asztallá változik.

Tartalma: 

 • 10 db tortarész (fából)
 • 8 db tortatöltelék  (nemezből, külnöböző színekben)
 • 1 db tányér (fából)
 • 1 db menűlap (fából)
Előnézet
5 490Ft

Pita készítés mesterfokon, recept alapján!

Ebben a csinos, mediterrán ízeket tartalmazó fadobozban a gyermek egy menü segítségével pitát készíthet. 

A szerepjátékok, utánzásos játékok fontosak a gyermekek életében, úgy is mint a különböző gondoskodó szerepek begyakorlásában és úgy is, mint önfeledt játék, az "én is tudom" érzés élményéért. Ezen túl a szerepjátékok nagyon jó fejlesztő eszközök, nemcsak a fejlesztő szakemberek kezében, hanem a szülőknek is kézre állnak. Ezekkel a játékokkal lehet serkenteni a kommunikációt, bővíteni a szókincset, gyakoroltatni a sorrendiség fontosságát és még ezerféle más fejlesztésre és játékra nyújtanak lehetőséget. A pita készítő  a Djeco fejlesztésében praktikus tárolódoboz, de megfordítva a dobozt, máris kész a tálaló felület.. A menűkártyákon a feltétek sorrendje, fejlesztési célt szolgál. A gyermekek bűbájosak a elkészített pitével, a rendelésfelvételtől kezdődően a fürkésző szemeikkel, amikor figyelik, hogyan "eszi meg" a szülő a kész ételt. Olyan csodás, hogy milyen boldoggá teszi őket, hogy készítetettek valamit, amivel kedveskedhetnek! Boldog percek! Érdemes kipróbálni a pita készítőt is, igazán nagy öröm amikor elkészül a házi pita, finomságokkal töltve, rakva.

Tartalma:

 • 2 db pita töltelék 
 • 9 db filcfigura (4 saláta, 1 sonka, 1 ketchup, 1 majonéz, 2 pita)
 • 1 db csipesz
 • 1 db menü 
 • 1 db fadoboz
Előnézet
6 960Ft

Tökéletesen élethű bababútor izgalmas kiegészítőkkel a Djecotól.

Ez a babaházi gyerekszoba bútor tartalmaz két ágyat, párnákkal takarókkal, egy kisasztalt egy kisszékkel. A Djeco tervezői a legapróbb részletre is odafigyeltek, szinte tökéletesen élethűek a kicsinyített berendezési tárgyak. Te csak válassz az ízlésednek megfelelőt és indulhat is a lakberendezés!

Előnézet
7 390Ft

Gyönyörű sütemény készlet a Djecotól. Minden hercegnős esemény kötelező kiegészítője, garantáltan minden kislány imádni fogja. 

Előnézet
6 820Ft

Palacsintázó, palacsintasütő játék a Djecotól.

A készlet dobozában minden szükséges megtalálható az édes, vagy sós palacsinta készítéséhez. A fadoboz tárolóként és megfordítva tűzhelyként szolgál. A palacsinta tészta és a töltelékek különböző anyagokból készültek, fa, filc, műanyag, attól függően, hogy mi a szerepe a kiegészítőnek a játékban, pontosabban a palacsintában.

Tartalma:

 • 1 grillrács
 • 3 db nyárs
 • 20 féle étel szeletelve, darabolva
 • 1 db repetes kártya
Előnézet
7 390Ft

Kalózok süteményei a Djecotól.

Mókásan kialakított plasztik sütemények kis kalózoknak. Ez a készlet passzol a Kalózok étkészlete terítékhez. A kincsesládák és a kalózhajók motívumaival díszített sütik a dobozban, 5 féle közül lehet választani.

Tartalma:

 • 5 db sütemény utánzat

Doboz méretei: 20,5 x 14 x 6 cm

Előnézet
10 790Ft

Ez a csinos kézitáska minden fontos dolgot tartalmaz.

A női kistáskából nem maradhat ki: pénztárca és játékpénz, játék bankkártya, játék csekkfüzet, mobiltelefon és a rúzs fából. Mindez a szerepjátékhoz. Nyugi-nyugi, fér még bele pár nélkülözhetetlen apró csajos cucc. A vállpánt mérete állítható. Olyan ízléses ez az összeállítás, hogy figyelned kell, nehogy Anya ezt vigye magával amikor elindul a munkába!

Tartalma:

 • 1 db kézitáska
 • 1 db pénztárca
 • 6 db pénzérme
 • 5 db papírpénz
 • 1 db csekkfüzet
 • 1 db rúzs
 • 1 db mobiltelefon

A kézitáska mérete: 20 x 16 x 3 cm

Előnézet
28 790Ft

Babaház a modern építészet szellemében a Djecotól.

A babaház berendezés nélkül vásárolható meg. A különböző élettereket (pl. hálószoba, gyerekszoba, fürdőszoba, konyha, stb.) aprólékosan kidolgozott egységekben lehet berendezni.

Ebbe az új házba, vagy lakásba költözés nagy izgalom, sok-sok készülődés, szépítgetés. A korszellemnek és a modern építészetnek megfelelő belső terek a stílusnak megfelelő bútorzattal rendezhetőek be. Letisztult és igényes belsőépítészeti kialakítása révén már kis korban meghatározóan fejleszti a személyiséget és a környezet iránti igényességet. A családi élet kialakult mindennepjainak újra és újra játszása a gyermek fejlődésének nagyon fontos szakasza.

Vajon melyik család költözik be a házba? Három család közül lehet választani.

Figyelem: a lapraszerelt babaházat a csomagolás kibontása után össze kell állítani.

A csomagolás mérete: 51 x 33,5 x 5 cm

A babaház mérete: 48,5x31x32,5cm

Előnézet
7 390Ft

A konyhában úgy mint a nagyok…

4 db élethű élemiszermakett fából, egy vágódeszka és egy fakés. Készülhet az uzsonna, úgy mint az igazi! Ha már mindenkit végig kínált a gyermek az ételekkel, mehetnek vissza a tárolódobozukba a vágható, szeletelhető élemiszerfigurák.

Tartalma:

 • 1 db kenyér
 • 1 db szalámi
 • 1db paradicsom
 • 1 db süti
 • 1 db vágódeszka
 • 1 db fakés
Előnézet
38 890Ft

Jól felszerelt kiskonyha fából, a leendő szakácsoknak és háziasszonyoknak a Djecotól.

A nagyon szépen megmunkált fa tűzhelyen öröm lesz a kislányoknak és kisfiúknak a főzés elsajátítása. A csinos konyhában a kezdő szakács rendelkezésére áll a sütő és a főző felület, kiegészitőknek: edény, serpenyő, keverő és kiszedő eszközök, konyharuha, só- és borstartó, óra stb. A kiskonyha része a mosgató is, keverő csappal. Figyelj, le ne forrázd a kis kezeidet! 🙂

A konyha mérete: 37,6 x 67,5 x 24 cm

Előnézet
17 190Ft

Ennivalóan aranyos, fából készült teáskészlet tortával a születésnapi zsúrhoz a Djecotól.

Rózsa Lili design színekben, formákban és funkcióban. Teáskészlet a kannától a filterig, sőt még egy torta is meghatározza a zsúr csúcspontját… vagy hívd meg a barátnőidet egy könnyed csevejre!

Előnézet
8 690Ft

Mézeskalács díszítés a Djecotól.

A díszítésnek rengeteg variációja lehetséges ezzel a szerepjáték eszközzel. Mézeskalácsbolt, mézeskalácsot forgalmaz, itt a boltban a minták szerint készíthető a mézeskalácsfigura. A kész alapokat ötletesen, kreatívan lehet díszíteni, a több mint 60 féle pötyi-építőelven gyártott díszítőelemből.

Tartalom:

 • 3 féle mézeskalács figura (fából)
 • sok és sokféle díszítő elem (műanyag pötyi)
 • ötletkártya a sütik díszítéséhez
Előnézet
12 990Ft

Klassz Djeco orvosi táska, melyben mindent megtalálsz ami egy mai alapos vizsgálathoz szükséges. Gyógyítsátok meg a babákat, plüssöket, na persze apa,anya és a tesó sem maradhatnak ki a gyógyításból! Indulhat a házi rendelés! 

Előnézet
10 790Ft

Pomea babák kiegészítő kellékeinek egy szép darabja: orvosi táska.

Orvosi táska, amely tartalmazza az összes kelléket a kis doktor számára a baba gondozásához: hőmérő, sztetoszkóp, fecskendő, gyógyszeres üveg, kötszer és egészségügyi könyvecske. Ha a baba jól van, hőmérő zöldet mutat, de ha lázas, akkor piros. Egy táska, amit mindenhová magával vihet a gyermek, minden tartozékot ebben tárolhat, ami a játékbaba ápolásához kellhet.

Tartalma:

 • 1 db textiltáska
 • 1 db hőmérő
 • 1 db sztetoszkóp
 • 1 db fecskendő
 • 1 db gyógyszeres flakon
 • 1 db kötszer
 • 1 db egészségügyi könyvecske
Előnézet
7 890Ft

Pizzasütő játék!!

A szerepjátékok, utánzásos játékok fontosak a gyermekek életében, úgy is mint a különböző gondoskodó szerepek begyakorlásában és úgy is, mint önfeledt játék, az "én is tudom" érzés élményéért. Ezen túl a szerepjátékok nagyon jó fejlesztő eszközök, nemcsak a fejlesztő szakemberek kezében, hanem a szülőknek is kézre állnak. Ezekkel a játékokkal lehet serkenteni a kommunikációt, bővíteni a szókincset, gyakoroltatni a sorrendiség fontosságát és még ezerféle más fejlesztésre és játékra nyújtanak lehetőséget. A pizzasütő a Djeco fejlesztésében praktikus tárolódoboz, de megfordítva a dobozt, máris kész a pizzasütő kemence. A menűkártyákon a feltétek sorrendje, fejlesztési célt szolgál. A gyermekek bűbájosak a elkészített pizzával, a rendelésfelvételtől kezdődően a fürkésző szemeikkel, amikor figyelik, hogyan "eszi meg" a szülő a kész terméket. Olyan csodás, hogy milyen boldoggá teszi őket, hogy készítetettek valamit, amivel kedveskedhetnek. Boldog percek! Érdemes kipróbálni a pizzasütő kemencét is, igazán nagy melegség árad belőle!

Tartalma:

 • 1 db fatál
 • 1 db pizzalapát
 • 19 pizza alapanyag, (fém, fa műanyag, filc)
 • 1 db menükártya

Anyaga: fa

Előnézet
17 190Ft

Csodás fából készült játék teázó készlet a Djecotól.

Valakinek a szülinapja van? Nem gond! A torta, kész már csak a köszöntés van hátra. A tortához tea is dukál, teafilterrel és kiskanállal. Ha az ünnepelt az összes gyertyát elfújta, jöhet a szeletelés és a lakmározás.

Tartalma:

 • 1 db tálca
 • 2 db csésze
 • 2 db kistányér
 • 2 db teáskanál
 • 1 db fedeles teáskanna
 • 1 db fedeles cukortartó
 • 1 db négy részre osztott sütemény 
 • 4 db gyertya

A játék (tálca) mérete: 29 x 23 cm

Előnézet
8 690Ft

Shusi bár, japán étterem játékkészlet a Djecotól.

Népszerű, különösen a fiatal szülők körében a japánok híres étele a shusi. A gyermekjáték shusi bárban a gyermekek különböző töltésű shusit készíthetnek, gyakorolhatják az étel összeállítását, feltekerését, ügyesedhetnek, és igazán jót játszhatnak ezzel a különleges készlettel. Készíthetnek shusit, hideg, kis falatkákra formázott vagy vágott rizses ételt, vagy makit, ami a shusi egyik legnépszerűbb formája, algalapba tekert rizs és halfalatok. A japán étteremben a maki is shusi. A szójaszósz mindig kéznél van!

Tartalma:

 • 16 db ételutánzat fából
 • 15 db ételutánzat filcből
 • 1 db tálca a feltekréshez babuszból
 • 1 db tál fából
 • 2 db babuszpálca
 • 1 db menükártya
 • 1 db fadobozban

Doboz mérete: 22,5 x17,5 x 4 cm 

Anyaga: fa, textil

Előnézet
7 790Ft

Minden egy jó játékfőzéshez.

A doboz fejjel lefelé fordítva kis villanytűzhellyé válik. Tépőzár van a serpenyőben és néhány ételen. Figyelj! Forgasd a fakanállal, mert odasül az edényhez az étel. Minden tartozék a dobozban tárolható. A készlet  stabil fadobozban van, szép, színes és könnyen tárolható, szállítható.

Tartalma:

 • 1 db serpenyő belsejében tépőzárral
 • 1 db fém keverő, szedő lapát
 • 1 db tálalótál
 • 6 db étel-elem (fából és tépőzárral) 
 • 28 db filcdarab (élelmiszer imitációk)

Doboz méretei: 22 x 20 x 4,5 cm

Előnézet
7 390Ft

Ezek a szeletelhető gyümölcsök remek kiegészítői más szerepjátékoknak.

Főzés, sütés, álomkonyha, stb.

Tartalom:

 • vágódeszka
 • szeletelő kés
 • 3 szeletes citrom
 • 2 szeletes paradicsom, narancs és körte
Előnézet
10 890Ft

Itt minden van a hagyományos és különleges szenvicsek, hamburgerek készítéséhez: zsemle, mini-baguette, saláta, sajt  és felvágott, húspogácsa. Igaz, az egyik élelmiszer fából, a másik textilből  a harmadik filcből van. Ezek aztán a sohasem romlandó élelmiszer utánzatok!  Praktikusan kialakított tárolórekeszes doboz, trükkösen megfordítva és mindjárt ott terem a szendvicskészítő pult is. A szerepjáték-eszközök, konyhák, fagyizók, más vendéglátó üzeletek utánzatai közül ez az egyik stabil és népszerű darab, mert a szendvics és a hamburger mindig népszerű!

Tartalma:

 • 14 db filc ételutánzat
 • 9 db fából készült ételutánzat
 • 3 db fanyárs
 • 1 db menükártya
Előnézet
11 190Ft

Hamburger készítő játékkészlet a Djecotól.

Ebben a szép fadobozban minden kellék megtalálható három finom hamburger elkészítéséhez. A gyermek tetszés szerint állítja össze a hamburgert, de van az étlapon szereplő javaslat is. Itt minden van a hagyományos és különleges szendvicsek, hamburgerek készítéséhez: zsemle, mini-baguette, saláta, sajt  és felvágott, húspogácsa. Igaz, az egyik élelmiszer fából, a másik textilből  a harmadik filcből van. Ezek aztán a sohasem romlandó élelmiszer utánzatok!  Praktikusan kialakított tárolórekeszes doboz, trükkösen megfordítva és mindjárt ott terem a szendvicskészítő pult is. A szerepjáték-eszközök, konyhák, fagyizók, más vendéglátó üzletek utánzatai közül ez az egyik stabil és népszerű darab, mert a szendvics és a hamburger mindig népszerű!

Tartalma:

 • 1 db  dobozos üdítő
 • 1 flakon ketchup
 • 8 db feltét
 • 1 doboz hamburger
 • 6 db sültkrumpli fából
 • 1 db menükártya
 • 1 db  fadoboz

A doboz mérete: 23 x 18 x 6 cm

Előnézet
9 560Ft

Családfogalom kialakítását célzó játék a Djecotól.

Az első fából készült lakóautó 18 hónapos kortól ajánlott játék. Amikor a gyermek felnyitja a lakóautó tetejét felfedezi a gyönyörűen illusztrált lakóautó belsejét, amelyben a medve család utazik (apa, anya és 2 gyerek). Játszhat a macifigurákkal, és szórakoztató történeteket találhatnak ki a szülőkkel együtt. Az erős gumiszalagoknak köszönhetően a lakóautó tető terasz napellenzővé is válik. Az egész medvecsalád összegyűlhet a napellenző alatt az asztal körül. Amikor befejezi a gyermek a játékot, visszateheti a mackó családot a járműbe. A figurák a járműben tárolódnak, lyukak vannak benne a figurák stabil elhelyezésre. A figurák vastag darabok, könnyen megfoghatóak.

FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fatermék.

Tartalma

 • 1 db lakóautó
 • 4 db kutyafigura 
 • 1 db asztalka 

Méretei: 18 x 18 x 16 cm

Előnézet
15 590Ft

Cicás étkészlet a játékfőzés utáni terítéshez.

A szerepjáték önmagában is értékes játék a gyermekek számára, a felnőtteket utánzó főzés-sütögetés játék kedvenc elfoglaltások egyike a  kisgyermekek fejlődési folyamatában. A Djeco tervezői ennek az étkészletnek a tervezésénél további fejlesztő fortélyt is hozzátettek az alapjátékhoz. A mellékelt terítési ötletkártyákkal a forma egyeztetés, szín felismerés, a sorrendiség fejlődését is segítik. A  Pákosztos cica étkészlet a legkisebbek számára is vonzó a cica és egérke formáival, de a nagyobbak számára is jó játék a különböző geometriai formák egyeztetése a teritéken. 

Tartalma:

 • 4 db alátét
 • 2 db csésze
 • 1 db teáskanna
 • 2 db teáskanál
 • 2 db fatányér
 • 8 db illusztrált rátét
 • 8 db filc rátét
 • 8 db "cicafej formájú  ötletkártya

A csomagolás méretei: 19 x17 cm

18 hónapos kortól – 6 éves korig

Előnézet
10 790Ft

Szerszámos láda élethű játék szerszámokkal.

Felnőtteket utánozni jó! Igazinak látszó szerszámos ládával jönni-menni, nagyon menő! Szuper játék, a kis szupermanóknak!

Tartalma:

 • 6 db szerszám (1 fúrógép, 1 csavarhúzó, 1 állítható csavarkulcs, 1 fűrész, 1 kalapács, 1 állítható mérőszalag)
 • 1 db szerszámosláda 2 rekesszel és 1 erős fogantyúval
 • 1 db lyukakkal ellátott fadarab
 • 2 db nagy csavar

A csomagolás méretei: 22 15 x 12 cm

Előnézet
12 990Ft

Sminktáska kislányoknak szerepjátékhoz a Djecotól.

Egy igazán gazdagon felszerelt sminktáska, hogy ne csak a valódival utánozza a gyermek az édesanyját, bár az szinte elkerülhetetlen. Mégis, nagyon szeretnek a kicsik képzeletükben is eljátszani felnőttes dolgokkal, ezt a sminktáskát is kedvelni fogják.

Tartalma:

 • 1 db kartontáska
 • 4 db kartonkártya
 • 1 db  karkötő
 • 2 db hajcsat
 • 1 db kefe
 • 1 db tükör
 • 1 db parfüm
 • 1 db körömlakk
 • 1 db rúzs

A táska mérete: 20 x 14,5 x 8 cm

Előnézet
9 940Ft

Sminkdoboz kisLányoknak a szerepjátékhoz.

Egy igazán gazdagon felszerelt sminktáska, hogy ne csak a valódival utánozza a gyermek az édesanyját, bár az szinte elkerülhetetlen. Mégis, nagyon szeretnek a kicsik képzeletükben is eljátszani felnőttes dolgokkal, ezt a sminkdobozt is kedvelni fogják.

Tartalom:

 • 1 db körömlakk
 • 1 db púderdoboz
 • 1 db rúzs
 • 1 db parfüm 
 • 1 db sminkpaletta

Doboz méretei:18 x18 x3.5 cm

Ajánlott életkor: 3 – 6 éves korig

Anyaga: fa

Előnézet
8 940Ft

Minden szükséges eszközt tartalmaz a kozmetikai táska, kefe, fésű, hajszáríró, olló és matricák. Jöhet a kis kedvenc szépülni! Cica vagy kutya, hörcsög vagy nyuszi, mókus vagy csacsi, mindenkit széppé varázsol az ügyes és szorgalmas a kisgazdi, a házi kedvencek kozmetikusa.

Tartalma:

 • 1 db olló
 • 1 db fésű 
 • 1d hajkefe 
 • 1 db hajszárító
 • 1 db sampon
 • 2 db hajcsat
 • 3 db hajgumi  
 • 1 cs névjegykártya
 • 1 cs bonusz kupon
 • 1 db füzet
 • 1 db szórólap 
Előnézet
1 620Ft

Csomagolt élelmiszerek főzős, vagy boltos játékhoz. 

Kakópor, cukor, tészták, tea, rízs, apró sütemény …stb. hogy megvásárolhasd ezeket a kisboltban, és legyen a konyhádban alapanyag (a dobozok üresek).

Tartalom:

 • 10 féle élelmiszer doboza
X
0
  0
  Kosaram
  Üres a kosaradVissza a shopba