Leírás

Cukiföld lakói színezhetőek és összerakhatóak.

Kreatív készlet kartondarabok sokaságával, amelyeket kiszínezhet és összeállíthat a gyermek, hogy vicces és meglepő cukiföldi lakók egész csapatát elkészítse. Itt a lehetőség, hogy a gyermek  imádni való kawaii állatokat és hozzáillő díszítőelemeket készítsen. A színezés minden kreatív öröme, és az összeépítés több órára elegendő elfogaltságot ad. Ragasztó és olló nélkül szerelhetőek a vastag és ellenálló kartondarabok előre kivágott elemeinek köszönhetően.

FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült termék.

Más ötlet van a színezésen kívül?

  • Hogyne! Képregény is kirakható az alakokból, 3D-ben. Nézzük, mi történik a huncut macskával, míg kerékpárral eljut a talán rá várakozó cicalányhoz a Nagyszív fához!

Tartalma:

  • 5 db tábla 13 db előre kivágott elemmel
  • 1 db útmutató füzet

A csomagolás méretei: 26 x 26 x 2 cm 

Ajánlott életkor: 5 – 8 éves korig

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba