Leírás

A Csip-csip hinta sokoldalú építő és társasjáték egyben.

A madárfigurák a stabil alapon függő virághintán akkor maradnak fenn, ha a súlyúkat és az elhelyezkedésüket egyensúlyba hozza az ezzel a csudás játékkal játszó gyermek. Három különböző színű és nagyságú fából készült madárfigura van a készletben, a sárga anyamadár és a narancssárga és piros a kis fiókái. A sárga madárka mérete :8.3 cm, a virághinta átmérője 18 cm.

A madárfigurákból lehet tornyot építeni, lehet őket színük, nagyságuk szerint csoportosítani, de lehet velük dzsenga társasjátékot is játszani. A dzsenga játéknak általában nincs nyertese csak vesztese van, attól, hogy elvesznek belőle egy elemet, akinél összedől a torony, ő az aki vesztesnek van kikiálltva. A Csip-csip hintára előbb építeni lehet, mindenki nyertes, aki úgy tudja feltenni a kismadarát, hogy az egyensúly megmarad. Leszedegetésnél is ez a szabály, úgy levenni, hogy a hinta ne billenjen meg. Természetesen ez is, mint a legtöbb jó játék fejlesztő játék is. Gondolkodás, megfigyelés, szem-kéz koordináció, finommozgás, mind-mind fejlődik játszás közben.

Tartalma:

  • 1 db játékmező
  • 1 db virághinta
  • 17 db madárfigura

Ajánlott életkor: 3 – 6 éves korig

Anyaga: fa

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Tulajdonságok

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba