Leírás

A színes mintákkal díszített, egymáshoz derékszögben kapcsolható építő elemekből, különböző figurákat, vagy akár fantázia lényeket lehet építeni, különleges  egyensúlyi helyzeteket lehet kialakítani vele. Sok-sok variációs lehetőséget hordoz az építőelemek formai és grafikai világa.

A játék sok és sokféle alkatrésze, a sok és sokféle okos kapcsolódási lehetősége lehetővé teszi az építő gyermekeknek, hogy úgy építsenek, hogy az építmény egyensúlyban maradjon. A gyerekek egyensúlyt alakítanak ki az építés során a következő formában: extravagáns karakterek vagy képzeletszülte állatok. Rendkívüli alkotások születhetnek, amelyeknek csak a képzelet szab határt! 

Tartalom:

  • 36 építőelem

A doboz mérete: 23 x 23 x 4 cm

Ajánlott életkor: 4 – 8 éves korig

Anyaga: keménykarton

Kiknek: fiúknak, mindkettőnek.

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba