Leírás

Teo a triceratops és kicsinye puzzle kirakón.

Teo a triceratops és kicsinye varázslatos tájon kóborol. Egy gyönyörű 24 darabos puzzle van a formadobozban, amiből kirakható a táj és a két dínó, pontosabban a két háromszarú! Bár ránézésre veszélyesnek tűnhetnek robosztus alkatuk miatt, a Triceratopsok valójában lassan mozgó, növényevő állatok voltak, amelyek csőrszerű állkapcsukat és erős metsző és rágó fogaikat  használták olyan kemény növények kitépésére és rágására, amelyeket más dinoszauruszok nem tudtak megenni. A kréta időszakban, körülbelül 70 millió évvel ezelőtt a mai Észak-Amerika nyugati részén barangoltak. Nevük  „háromszarvút” jelent, mivel ezeknek az állatoknak valóban három szarva volt, kettő a fejükön, egy pedig a szájuk fölött.

Mesés kalandokat ír le a két kis dínóról Berg Judit Két kis dínó sorozata a Pagony kiadó kiváló gyermekönyv kínálatában, amelyeket jószívvel ajánunk a triceratopsok képkirakó puzzle mellett!

Tartalma:

  • 24 db keménykarton puzzle rész

A kirakott kép méretei: 42 x 30 cm

Ajánlott életkor: 3 – 6 éves korig

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Tulajdonságok

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba