Leírás

Fonalfűzés színes zseníliafonalakkal a Djecotól.

A gyermek a magyarázó füzet utasításait követve átfűzi a zseníliaszálakat a kártyákon lévő nagy lyukakon. A kártya kitöltése után egy gyönyörű színes festmény lesz belőle, amelyet a dél-amerikai kuna művészet ihletett!

A kuna művészet a "mola" egy hagyományos, sokszínű textil kézimunka, amelyet több anyagréteg kivágásával és egymáshoz illesztésével állít elő a Panamában és Kolumbiában élő kuna közösség. Hagyományosan a hímzések, minták körvonala, naracssárga, piros, vagy fekete. A körvonalon belül teljesen kitöltik különböző színekkel a formát. Egyedi, érdekes, magával ragadó kézimunkák.

Miért érdekes ez a fűzőjáték?

 • Eredeti és nagyon egyszerű tevékenység, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy 4 szép képet készítsen zsenília fonalból.
 • 2 méretű zsenília fonal és sok szín van a készletben, kreatívan lehet felhasználni a saját, egyedi kép készítéséhez.
 • A magyarázó füzet színes és csak képben mutatja meg, mit hogyan kell, vagy lehet készíteni, fűzni.

Tartalma:

 • 4 db vastag, lyukas, illusztrált kép (20 x 20 cm)
 • 130 db-nál több zseníliaszál
 • 1 db lépésről lépésre színes, képes magyarázó füze

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
  0
  Kosaram
  Üres a kosaradVissza a shopba