Leírás

Az első teljes gyurmakészlet már a 18 hónapos korú gyermekek számára is a Djecotól. A készletben van 15 elképesztően izgalmas gyurmaformázó tartozék és 4 tégely ultra-puha, illatos gyurma a szabad játékhoz és alkotáshoz.

Jellemzői:

-csomagolás mérete:  27,5 x 20,5 x 7 cm

-doboz tartalma: 4 tégely gyurma (narancssárga, zöld, sárga, kék), 1 db gyurmaprés, 2 db formázó a gyurmapréshez, 1 db henger, 10 db formakivágó

-ajánlott életkor: 18 hónapos kortól – 6 éves korig

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba