Leírás

4 db festmény a víz alatti élet témájában, amelyeket színes és foszforeszkáló homokkal színeznek. A gyermek a festményét a dobozba helyezi, a mellékelt eszközzel feltárja az előre beillesztett területeket, majd a füzetben megadott színkódot követve homokkal szórja be azokat. A kész festményeket ha a gyerekszoba polcára kiteszik, lesz meglepetés az esti órákban: az illusztrációk a sötétben világítanak!  A sötétben világító homoknak köszönhetően a tengeri élőlények a sötétben is láthatóak! 

Djeco által készített, okos eszköz van a készletben a ragasztott részek egyszerű eltávolításához. Tiszta tevékenység: mert a gyermek a dobozban dolgozik, így nem szóródik szét a homok. Ez egy okos készlet, mert a dobozban van egy kis lyuk, ahol kiönthető a felesleges homok és széles szájú edényekbe önthető. Van jó tárolódoboz, rugalmas záródással az anyag tárolására, ha a tevékenység véget ért. Van egy magyarázó füzet, amely lépésről lépésre részletezi a hogyan lehet a homokképet készíteni.

Tartalma:

  • 4 db előre beragasztott, részben illusztrált kártya (20 x 20 cm)
  • 12 db tégely színes homok, ebből 6 foszforeszkáló
  • 1 db műanyag szerszám
  • 1 db útmutató, lépésről-lépésre történő magyarázatokkal

Ajánlott életkor: 5 – 8 éves korig

Anyaga: papír

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba