Leírás

Nagy homokkép készítő készlet kicsinek a Djecotól.

A legfiatalabbaknak tervezett színes homokkép készítő készlet. A 4 kép befejezéséhez a gyermek a tábláját a dobozba helyezi, a mellékelt eszközzel feltárja a nagy, előre beillesztett területeket, majd a füzetben megadott színkódokat követve színes homokkal szórja be azokat. Minden újabb homokszórás előtt a gyermek a doboz sarkában lévő kis lyukon keresztül összegyűjti és kiönti az előző színezésből maradt, felesleges színező homokot. Ez így nagyon praktikus, hogy ezzel elkerülhetőek a színek keveredése!

A legkisebbek számára is elérhető tevékenység, nagyok a csiszolandó felületek az előre nyomtatott táblákon.Tiszta tevékenység: a gyermek a dobozban dolgozik, hogy nem szórja szét a homokot. Egy okos készlet, ahol a dobozban van egy kis lyuk, hogy összegyűjtse a felesleges homokot és a széles szájú edényekbe átöntse. Vanhozzá a Djeco által kifejezetten a ragasztott alkatrészek egyszerű eltávolítására kifejlesztett eszköz. A tárolódoboz rugalmas záródással jó a fel nem használt anyagok tárolására a tevékenység befejezése után. Van hozzá magyarázó füzet, amely lépésről lépésre részletezi mit hogyan lehet, kell megvalósítani.

Tartalma:

  • 4 db előre beragasztózott, részben illusztrált kártya (15 x 21 cm)
  • 12 db színes homok
  • 1  dbműanyag szerszám
  • 1 db útmutató füzet

A doboz méretei:16,5 x 23 x 4 cm

Ajánlott életkor: 4 – 8 éves korig

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Tulajdonságok

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba