Leírás

"Most mutasd meg!" képes kártyán, gyerekeknek.

Egy játék, amellyel megtanulhatsz figyelni a csapattársad arckifejzésére és testbeszédére. Mimika és pantomim játék, amit 2 fős kis csapatok játszhatnak egymás ellen. Figyelni kell a csapattárs mimikáját és mozdulatait, hogy kitaláld, melyik kártya karakterét jelenítette meg. A gyors gondolkodás és a nagy koncentráció kulcsfontosságú, ha nyerni akarsz.  A szórakozás, a kuncogás  a játék alatt garantált! Gyors tempójú pantomimes játék.

Miért jó ez a játék?

 • 2 fős csapatokban játszák egymás ellen, ugyanakkor együttműködést is igényel a csapattárssal.
 • Nevetni és győzni jó! Sok grimasz, sok nevetés van a pakliban! 
 • Egy jó fejlesztő játék, amellyel megtanulhatsz figyelni a csapattársadra, és a környezetedben élő társak jelzéseire, metakommunikációjára is.
 • Kompakt, könnyen hordozható doboz, Tartós, jó minőségű kártyák vannak benne.

Tartalma:

 • 56 db feladatkártya
 • 1 db útmutató

Méretei: 9 x 12 x 3 cm

Ajánlott életkor: 6 – 99 éves korig

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
  0
  Kosaram
  Üres a kosaradVissza a shopba