Leírás

A játékos fejlesztő eszközt a kubizmus művészeti iránya ihlette. A spanyol Juan Gris szerint a kubizmus célja: "ismert elemekből új egységeket alkotni tisztán plasztikai metaforákkal vagy célzásokkal szerkesztvén meg őket." A vizuális gondolkodás rendkívül fontos része az emberi értelmi működésnek. Ezt a képi gondolkodást alapozza meg a "Mágikus négyzetek"-kel a Djeco fejlesztő játékokat tervező gárdája. Ha láttunk már gyermeket egy széken ülve "autózni", a nagy kartondobozt várként használni, akkor tudjuk, hogy a gyermeki fantázia nagyon kreatív, nagyon széles skálájú. Mi felnőttek, azt gondoljuk, a négyzetekből halacskát, pillangót, madárkát lehet "alkotni". Vajon mi mindent tud kirakni és belelátni egy kicsi gyermek? Picasso és Braque vajon hogyan kezte a művészi látásmódot megtapasztalni, majd képeken megjeleníteni? Lehet pont úgy, mint a "Mágikus négyzeteket" rakosgató kisgyermek?

Tartalma:

  • 4 db laminált, ötletet adó illusztrációval kartonlap, (21 x 28 cm)
  • 30 db háromszög alakú és négyször alak, újraés újra  felragasztható matrica (piros, kék és sárga) különböző méretekben

Ajánlott életkor: 18 hónapos kortól – 3 éves korig

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba