Leírás

Erőd támadás alatt, életképek

Ez nem csak egy egyszerű kirakó! Hihetetlen részletgazdagsággal, meseszépen illusztrált nagyméretű puzzle. A poszter alapján kell kirakni a képet, ha sikerrel jártál, tovább játszhatsz, mégpedig úgy, hogy a keretből kiválasztasz egy képrészletet, és megkeresed azt a kirakott képen.

Gyönyörű világok felfedezésére csábít a puzzle az illusztrációkon keresztül, ez a csodavilág részletekben és meglepetésekben gazdag.21-féle puzzle 35, 54, 100, 200 és 350 db-os, amelyeknek a témái megfelelnek az adott korcsoportnak, akiknek ajánlva vannak. A gyermek elkészíti a puzzle képet, majd szórakozva, játékosan megkeresi a szegélyszalag képecskéit a képen, ami jó megfigyelést igényel. Gyönyörű világok fedezhetőek fel a részletekben és meglepetésekben gazdag illusztrációkon keresztül. A doboz tartalmaz egy puzzle-vel azonos méretű posztert, amely modellként szolgál. A puzzle minőségi anyagokból készült, amelyet tetszés szerint újra és újra meg ki lehet rakni, strapabíró. Nagyméretű puzzle darabok vannak benne, amelyek könnyen megfoghatóvá és rakosgathatóvá teszik a gyermekek számára.

A 100 db-os puzzle kép mérete: 61 x 38 cm

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba