Leírás

A montázskészítő készletben a gondos grafikával megrajzolt képeken kívül a szivacsecset is különleges. A képkészítés két részből: a ragasztandó elemek festéséből és felragasztásából áll. Bár a mellékelt videon látható a kész kép, mégis bizonyos, hogy minden gyermek más sorrendben használja fel a színezési és ragasztási lehetőségeket, mindenkinek egyedei képek készülnek. Akár jobb, mint az eredeti!

Jellemzői:

-doboz mérete: 23,5x23x3cm

-doboz tartalma: 4 db álatfigurás kép, 1 lap perforált, mintás, 4 db festék, 1 db ragasztó, 1 db szivacsecset, 1db útmutató

-ajánlott életkor:3 – 6 éves korig

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba