Leírás

A dzsungel állatainak képei rakhatók ki mozaikokkal ezzel a bevezető készlettel a mozaikozás művészetébe. 20 lap van tele a matricaként használható kis négyzet alakú fémhatású mozaiklapcsokákkal és strasszkövekkel,mind az illusztrált képek kiegészítésére szolgálnak. A gyermek megkeresi a számokat, majd a megfelelő darabokat a táblán kijelölt helyre ragasztja. A képeket kitöltik a gyermekek mozaiklapokkal, így a dzsungel állatait csillogó sugarakkal díszítik. Fémes hatású mozaiklapocskák és apró strasszkövek vannak a készletben a ábrázolt állatok kiemelésére. 

A főként párducra hasonlító illusztrált kép alkotóját lehetséges, hogy az ősi, 2500 éves Istár kapu ihlette? A mozaikkép készítés legnagyobb művészeti alkotása, magasságra és művészeti étrékben is, az Istár kapu. A kapu névadója Istár isten, akinek a jelképe az oroszlán, amely a hatalom és az erő szimbóluma is, láthatjuk a történelem számos fontos műalkotásával összefüggésben is. Lehet, hogy itt a képen lévő párduc igazából nőstény oroszlán?

Tartalma:

  • 4 db illusztrált kép
  • 16 ív öntapadós fémes habmozaik
  • 4 lap öntapadós strasszkő
  • 1 db színes útmutató lépésről-lépésre történő magyarázatokkal

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba