Leírás

3D fraktál és mandala grafika színező a Djeco-tól.

A Fantázia kerekerdő  különlegesen szép, különös alakokkal van tele. Aprólékos gonddal felépített grafikák várják a megelevenítést.  Mandalák az életvirágjáról, fraktálgrafikák a tündéri pillangók röptéről, színes mesevilág rajzolódik ki a sablonosnak nem nevezhető sablonképeken. Melissa Castrillon bársony képeket is illusztrált a Djeco felkésérésre, neves illiusztrátor, az ő látásmódjával a színezőkön keresztül megismerkedni egy kellemes időtöltés.

A 3D-s színező egy élményjáték, éleményszínező ez, ami megalapozhatja a grafika, a festészet művészete iránti érdeklődést, motivációt az önkifejezésre. Amit szavakkal nem lehet elmondani, egy rajz, egy kép lélekhez szólóan, az értelem számára érthetően ki tudja fejezni. A 3D-s rajzolás tanulható, a 3D művészeti alkotások rendkívüli élményt nyújtó művészeti alkotások. Jó szórakozást és sok-sok bónuszt tartalmaz ez a kifestő készlet.

A fekete-fehér előrajzolt kép kiszínezése alapos megfigyelést, pontos kivitelezést igényel, csak remélni tudjuk, hogy mind a négy sablont a megajándékozott gyermek fogja kiszínezni! A szülői próba biztosan elég lesz egy darabon is!

Tartalma:

  • 4 db illusztrált kép 
  • 7 db színes filctoll
  • 1 db 3D szemüveg
  • 1 db használati útmutató

Doboz méretei: 23 x 16 x 4 cm

Ajánlott életkor: 4 – 8 éves korig

Anyaga: keménykarton

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba