Leírás

A quilling vagy papírcsík techinikával készített formák, díszek nagyon népszerűek, egyszerű elkészíthetőségük és a nagyszerűen egyedi, egyéni alkotások öröme miatt. A spirál motívummal való díszítés és jelölés az idők kezdete óta fontos és misztikus kifejezésmódja az emberi kreativításnak. A spirálok az örvények, a forgószelek, a nautiluszok, a szárazföldi csigák, az új páfrányhajtások, kacsos és indás növények kapaszkodói adták a mintát erre a kifejezésmódra. Szimbólumként égi kegyelmet, vagy természetfölötti képességet jelzett a különböző ékszereken, fejdíszeken.

Ez a szuper kreatív készlet a quilling technikát egyedileg alkalmazza, a színes papírcsíkok feltekercselése, formára igazítása aprólékos munkát, odafigyelést és ugyanakkor nagy örömet nyújtó tevékenység. Ezekkel a készre tekert, megragasztott, különböző nagyságú és különböző színű papírspirálokkal díszthetőek az előre illusztrál képek.

Tartalma:

 • 2 db illusztrált kép
 • 1cs papírcsík, különböző színekben
 • 1db takerőpálca (ceruza)
 • 1 db csipesz
 • 2 db ragsztó
 • 1 db quilling méretező sablon
 • 1 db színes útmutató füzet

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
  0
  Kosaram
  Üres a kosaradVissza a shopba