Leírás

Nagyítva minden látható a Djecotól.

Egy varázslatos, 100 darabból álló puzzle, amely a WIZZY’ puzzle család izgalmas része. Ha elkészült a kirakott kép, a gyermek a varázsnagyítóval repül a rajz fölött… Lenyűgöző: a város életre kel!

WIZZY’ puzzle új puzzle családnév a Djeco-nál. Ez egy hagyományos puzzle, egy nagy csavarral, valamelyik plusz látvánnyal gyarapodnak a képek a kirakás után: az egyik tündököl, a másik a sötétben foszforeszkálva világít, a harmadiknál nagy meglepést él át, aki megnézi a kész képet a bűvös nagyítóval.

Tartalma:

  • 1 db 100 db-os karton puzzle (34 x 48 cm)
  • 1 db bűvös nagyító

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba