Leírás

Formaegyeztető játék a Djecotól.

Egy egyszerű és szórakoztató játék az alakzatok, formák felismerésére, egyeztetésére. Nem könnyű megkülönböztetni ezeket a macskákat, amik itt a kártyákon cicáskodnak, csak a pólójuk mintája változik. A kártya megnyeréséhez a gyermeknek a megfelelő formájú "pólóval" kell felöltöztetni a macskát. 2 játékmódra van lehetőség: az első „tanulási” mód, hogy egy felnőtt segítségével a gyermek felfedezi a geometriai   formákat. Egy második "gyors játszma" mód 2 játékos számára. A játékhoz műanyag kártyák vannak  a tartósság érdekében. Nagyon részletes leírásúak a szabályok, amelyek segítenek a szülőknek, hogy könnyen tudják használni ezt a játékot gyermekük fejlesztésre. 

Ez a játék is, mint minden Eduludo készlet nagyon didaktikus, és megfelel egy adott fejlődési szint tanulási folyamatának, azért, hogy értőn segítse a gyermek fejlődését.

Tartalma:

  • 2 db macskafigura
  • 10 db műanyag kártya alakú, "lyukas póló"
  • 20 db illusztrált feladatkártya
  • 1 db játékszabály, 10 nyelven

Ajánlott életkor: 2 – 5 éves korig

További információk

Tömeg 0.4 kg
Gyártó

Tulajdonságok

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba