Leírás

3-tól 6-éves korig ajánlott nagy kreatívkészlet a Djecotól amivel a gyermeked megismerkedhet egy festés technikájával méghozzá nem is akárhogyan: szivacshengerrel viheti fel a festéket az állatokra, majd különböző formájú szivacsdarabokkal mintázhatja meg őket. Amikor kész van az alapokkal jöhet a mozgó szemecskék felragasztása. Miután elkészültek az állatok, azokat ki kell pattintani az alapból és a 4 db háttérkép egyikébe illeszteni.
Ha szükségünk van egy kis segítségre a dobozban találhatunk egy füzetecskét, amely lépésről lépésre mutatja meg a lehetséges elkészítési módokat.
A végeredmény pár csodálatos és nagyon cuki képecske, ami igazán kedves dísze lehet a szobának.

Jellemzői:

-kép mérete: 25,5x38cm

-doboz tartalma: 4 db alapkép (28 x 28,8 cm), 8 db kipattintható, körvonalaiban előre megrajzolt állatkép (zsiráf, nyuszi, kutya, maci), 4 tubus festék (4 x 30 ml), 2 db rolleres szivacs, a picik kezéhez tervezve, 1 db ecsetszár a formaszivacsokhoz, 4 db formaszivacs a mintázáshoz, 6 db mozgó, felragasztható szemecske, 1 db tálca a festéknek, 1 db asztalterítő, hogy ne legyen minden festékes, 1 db lépésről-lépésre útmutató

-ajánlott életkor:  3 – 6 éves korig

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba