Leírás

Gyermekbarát kockapóker a Djecotól.
Képsorozat kirakása a kockával dobott képek alapján. A dobott képekről a játékos eldöntheti, illik-e a terveibe, tud-e vele a játéktáblán sort kirakni, vagy nem. Ha módosítani akar, újra dobhat a kiválasztott kockákkal. Kombinációs készség csiszolására remek alkalmat ad ez az igényes, szép grafikával tervezett társasjátékjáték.

A játékban az nyer, aki 5 dobókockával, meghatározott kombinációt dobva, lefed a játékáblán egy sort vagy oszlopot, 3 odaillő koronggal, vagy szerencsésen 5 azonos számot dob a dobókockával.

A doboz tartalma:

4 db játéktábla
28 db állatfigurás korong
5 db dobókocka
A doboz mérete: 20 × 16 × 3cm

Tervezte: Christian Montenegro

Ajánlott életkor: 4 – 8 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

További információk

Tömeg 0.2 kg
Gyártó

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba