Leírás

A híres backgammon játék Djeco által újratervezett illusztrációkkal.
Az ősiidők óta ismert játéknak két fajtája van, a szerencsejáték, amikor tétre játszák és a meccsjáték, amikor a győzelem a tét. Többnyire kétszemélyes játék, de játszható két csoport számára is. Okos stratégiai játék, amelynek a szabálya viszonyleg egyszerű: a játékalapon elhelyezett korongok a “dámák” mozgatása és a tábláról való kiléptetése a cél. A játékalap elnevezései udvar és ház, ellenséges udvar és ellenséges ház, amelyeket sorompónak nevezett jelzés választ el egymástól.

A backgammont vagy ostáblát ketten játsszhatják egy 24 mezőből álló táblán 15-15 koronggal. Az egyes mezőket a háromszögek jelzik, ezeken lépdelnek a korongok “dámák” a kockadobásnak megfelelően. A játékosok a táblán körbe viszik a korongjaikat, egymásnak ellentétes irányban, és az győz, aki előbb szedi ki a tábláról a bábuit.

Tartalma:

1 db 46,5 x 27 cm-es tábla
30 db korong
2 db dobókocka
1 db játékszabály 10 nyelven
A doboz méretei: 38 x 18 x 3 cm

Ajánlott életkor: 8 – 99 éves korig

Anyaga: műanyag, keménykarton

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

További információk

Tömeg 0.2 kg
Gyártó

Brand

Djeco

A Djeco egy teljesen egyedi játék márka ami saját egyedi stílusával egyre több gyerkőc és szülő kedvencévé válik. Remek többféleképpen játszható társasjátékok, fejlesztő játékok már egészen baba kortól, figurák és szépen rajzolt szobai dekorációk. A Djeco játékok nem csak szépek fejlesztenek is, színfelismerés, finommotorika, szem kéz koordináció és sok már területen észrevehetően a játékkal motiválják és fejlesztik a gyermekeket. A Djeco márka által készített termékeken neves grafikusok és illusztrátorok dolgoznak a világ minden részéről és elevenednek meg az alkotások ezzel is egyedivé téve a Djeco játék márkát és játékaikat a gyerekeknek.
X
0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a shopba