Leírás

Három csilingelő fa játékkal, két hőlégballon és egy napocskás, felhős mintával.
Különböző érzékszerveket serkentő, több érzékszervű játék, amely tökéletesen kiváltja a kíváncsiságot, a A színes dizájn segít bevezetni és felismerni a színeket, és kreatív fantáziára ösztönöz.

Oldalon bababarát felhők elevenednek meg színes karikákkal. A játék vízbázisú bababarát festékkel kezelt, így teljesen biztonságos a számukra.

Jellemzői:

  • fa játékhíd, babatornáztató
  • 3 db fa játék
  • váz: tömör fa
  • mérete: 55.2×38.4×46.5 cm

Figyelem! A sérülések elkerülése érdekében, a játékot csak addig használja, amíg a gyermek nem kezd el kúszni, mászni.

Brand

Le Toy Van

Ismerd meg a Le Toy Van csodálatos fa játékait! Kicsi, nagyszívű családi cég gondozásában már 1995 óta. A Le Toy Van játékai fenntartható fából, vízbázisú bababarát festéssel készülnek, csodaszép színekben, mely már szinte azonnal felkelti a gyermekek érdeklődését. A játékok tervezésénél a gyermekek játékra való ösztönzése, a fenntarthatóság, időtállóság volt a cél. A Le Toy Van játékai kreatívan ösztönzik gyermekünket játékra, így hamar a család kedvelt márkájává válhat :) Több mint 50 díj az elmúlt 25 év során, mely a tervezéstől, gyártásig, anyagfelhasználásig is kiterjed. A gyermek biztonsága az elsődleges prioritásunk. Szigorúan tesztelik és rendszeresen túlbiztosítják a játékbiztonsági előírásokat. Csak biztonságos, nem mérgező festéket használnak, és keményen dolgoznak - a tervezéstől a gyártásig - annak érdekében, hogy gyermekeinknek biztonságos éleket biztosítsanak játékunkon, a biztonságos mindennapos játékhoz. A Le Toy Van játékai egyedi formatervezésűek, a belső és külső minőségellenőrézsek alapján is garantáltan magas a játékok minősége! Kézzel készülnek, számos nemzetközi elismerést, termékdíjat tudhatnak a magukénak! A Le Toy Van egészen pici kortól babatornáztatók, készségfejlesztők, járássegítő, matatófal nyújt játékot, a nagyobbaknak is: toronyépítő, szivárvány építő, szerepjátékok: telefon, kávéfőző, turmixgép, robotgép, memória játék, babaházak, kreatív játékok

További információk

Tömeg 0.3 kg
Méretek 38.4 × 55.2 × 46.5 cm
Gyártó

Kinek ajánljuk

,

Korcsoport

3 hónapos kortól, újszülött kortól

0
X