Leírás

Le Toy Van – London kisautó készlet, 7db klasszikus Londoni kisautóval, köztük a hagyományos busszal, taxival, mentővel, tűzoltóval, rendőrrel és 2db versenyautóval:) Mindegyik kisautó fenntartható fából, vízbázisú gyermekbarát festékkel készült a legmagasabb előírások szerint.
A kisautók kompatibilisek minden más sínpályás játékkal (Ikea, Little Dutch), így könnyedén kombinálhatók és egészíthetők ki a játékok!

A kisautó készlet tartalma:

  • busz
  • rendőrautó
  • mentőautó
  • taxi
  • tűzoltóautó
  • 2db versenyautó

Brand

Le Toy Van

Ismerd meg a Le Toy Van csodálatos fa játékait! Kicsi, nagyszívű családi cég gondozásában már 1995 óta. A Le Toy Van játékai fenntartható fából, vízbázisú bababarát festéssel készülnek, csodaszép színekben, mely már szinte azonnal felkelti a gyermekek érdeklődését. A játékok tervezésénél a gyermekek játékra való ösztönzése, a fenntarthatóság, időtállóság volt a cél. A Le Toy Van játékai kreatívan ösztönzik gyermekünket játékra, így hamar a család kedvelt márkájává válhat :) Több mint 50 díj az elmúlt 25 év során, mely a tervezéstől, gyártásig, anyagfelhasználásig is kiterjed. A gyermek biztonsága az elsődleges prioritásunk. Szigorúan tesztelik és rendszeresen túlbiztosítják a játékbiztonsági előírásokat. Csak biztonságos, nem mérgező festéket használnak, és keményen dolgoznak - a tervezéstől a gyártásig - annak érdekében, hogy gyermekeinknek biztonságos éleket biztosítsanak játékunkon, a biztonságos mindennapos játékhoz. A Le Toy Van játékai egyedi formatervezésűek, a belső és külső minőségellenőrézsek alapján is garantáltan magas a játékok minősége! Kézzel készülnek, számos nemzetközi elismerést, termékdíjat tudhatnak a magukénak! A Le Toy Van egészen pici kortól babatornáztatók, készségfejlesztők, járássegítő, matatófal nyújt játékot, a nagyobbaknak is: toronyépítő, szivárvány építő, szerepjátékok: telefon, kávéfőző, turmixgép, robotgép, memória játék, babaházak, kreatív játékok

További információk

Tömeg 0.3 kg
Gyártó

Kinek ajánljuk

Korcsoport

3 éves kortól

0
X