fa játék autók

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Előnézet
34 990Ft

Fa játék garázs nem csak fiúknak az Egmont Toystól. A kis kamionok már sorba állnak az áruért, daruval már pakoljuk is fel a három kamionra és indulhatnak is útjukra.
A játék garázs több emeletes fából készült, vízbázisú gyermekbarát festékkel, mely egy darut, 3 játék kamiont kés kiautót és 3 darab táblát tartalmaz. A játék remekül kombinálható más játékokkal. 3 éves kortól ajánljuk.

Előnézet
10 490Ft

Az Egmont Toys forgalom ksuató készletével a kicsik megismerhetik az autós forgalmat, táblák jelentését és a megkülönböztetettet járműveket. Ismerjétek meg, a rendőrt, tűzoltót, mentőst, taxist, vagy a helyi buszt, a játék garantált. A játékhoz 3 tekercs ragadós útbája tartozik, melyet könnyedén le és felrakhattok, három forgalmi táblával kiegészítve.

A játék remekül kombinálható sínpályás játékokkal a kisautók kompatibilisek a sínpályákkal.

Előnézet
7 490Ft

Little Dutch kisautó készlet fa vasút kiegészítő, mely önmagában is csodaszép 9 darab fa játék kisautót tartalmaz, mellyel az autózás varázslatos élmény. Egészítsük ki Little Dutch fa vasút szettünket a kisautókkal, indulhat a rendőr, mentő, postás, szemetes és a többiek is a játékban.

Little Dutch kisautó készlet 9 db fa játék autóval, önmagában is csodás játékélményt biztosít, a játék vonatos szettel pedig még teljesebbé válik a játék élménye.

0
X